Giveaway winner

Buna dragele mele! Azi a fost o zi urata , ploioasa ..mohorata. Pana sa ajung acasa nu aveam niciun motiv sa fiu fericita. Cand deschid pc-ul, verific mailul... surpriza : mail de la Special K .Ce credeti ?




Care a fost premiu? Probabil majoritatea dintre bloggaritze stiu, dar pentru cei ce nu stiu voi spune ca este vorba de superba paleta Coastal Scents 6 Contour & Blush Palette oferita de Special K si http://www.farduricolorate.ro
Sunt foarte fericita pentru ca de mult timp imi doream o astfel de paleta si chiar nu credeam ca random imi e un bun prieten.
De abia astept sa ajunga la mineeeee ! Trebuie sa recunosc ca sunt o norocoasa. E al doilea giveaway castigat. Primul a fost castigat pe blogul Cosminei si anume o carte numita "Noaptea in care am fost tradata", iar acesta este cel de-al doilea. Le multumesc fetelor !



8 comments

  1. iuuuii, Alice, felicitari draga mea! sa o folosesti sanatoasa,vrem multe lookuri cu ea! pup

    ReplyDelete
  2. superrrr :D! Chiar ca esti norocoasa...sa o folosesti cu placere (CUM STIU CA VEI FACE) si sa mai castigi muuulte premii :D :*,cat despre make up e super :D asa am fost si eu machiata saptamana trecuta la un majorat :).Pupici

    ReplyDelete
  3. norocoasoo! felicitari!

    super dragut machiajul, doar ca eu mai blenduiam un pic mai mult:)

    ReplyDelete
  4. @ Cosmina & miss z -multumesc mult.
    @Denisa : machiajul este facut cu o singura pensula si aceea cu buretel.Acum,cu siguranta intelegi :)

    ReplyDelete
  5. uuu, atunci e super tare! ce fain ca poti face machiaje asa frumoase cu un buretel:o si eu vreau.

    ReplyDelete

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!