Ultimele achizitii & Swatch-uri

Hy ! De mult timp imi doresc si eu un eyeliner gel si auzisem lucruri bune despre cel de la Elf.Am asteptat ogramada timp pentru a-l gasi pe stoc si in sfarsiiiiiit a venit si clipa asta ! Am intrat..si surpriza!Era acolo! N-am stat pe ganduri si l-am comandat. Azi a ajuns si la mine !Azi am avut o programare si am tinut cu tot din'adinsul sa folosesc acest eyeliner si pot spune ca mi-a placut cum se aplica.Nu ma pot pronunta mai mult de atat. Promit sa revin cu review.



Tot astazi am trecut pe la DM sa-mi iau fond de ten Maybelline affinitone .Stiam ca-i la reducere20 lei si..surpriza; acestia mai aveau reducere 20% !Si uite asa l-am luat eu cu 16 lei !hihi !Si..cum nu ma pot duce intr-un loc ca acesta si sa-mi iau doar un singur produs,am mai achizitionat un eyeliner maro de la S-he Stylezone+ servetele demachiante de la L'oreal..Pot spune ca e superb tusul la un pret foarte accesibil si anume 6,5 lei.As cumpara tot magazinul daca ar fi dupa mine:)).Am o mare,mare slabiciune pentru cosmetice.







si SWATCH :


Zilele acestea mi s-a terminat si demachiantul si mi-a sarit in ochi unul de la oriflame.se comporta bine si e intr-o cantitate destul de mare..
Si ultima achizitie,insa nu cea din urmaaa este pensula pentru buze,insa in cazul meu este multifunctionala.Pot spune ca o ador.Are perii moi si fini.Imi place mult .O folosesc pentru aplicarea iluminatorului pe arcada,a anticearcanului .O folosesc chiar si pt sprancene.



Voi reveni cu Review pentru  eyelinerul de la elf si cel de la S-he Stylezone .!


Acestea sunt ultimele mele achizitii ! Daca aveti vreo intrebare nu ezitati sa o puneti !
Va pup,



5 comments

  1. De unde ai dat comanda de eyeliner ? pls rasp

    ReplyDelete
  2. @ Anonim - uite linkul :* http://www.eyeslipsface.com.ro/products_ro_2_8_0_80_13-Tus-de-ochi-crema.php

    ReplyDelete

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!