Tag & Muzica-in viata mea

Hy girls! Azi voi face tagul care circula prin blogosfera si pe care l-am primit de la Gya . Tin sa-i multumesc ca s-a gandit la mine .Apreciez mult.

1. Ce te face să-ţi lingi degetele?




2. Ce-ţi încântă ochii?






3. Ce-ţi place să atingi?



  4.Ce mirosuri te încântă?




   Dau acest tag mai departe catre:
si tuturor fetelor care vor sa-l faca !

Iar..acum.. voi face un lucru nou:).Am primit un mail si anume:
"Buna Alina.Iti urmaresc blogul ,imi plac postarile tale si te apreciez pentru munca pe care o depui.Am vazut ca ai mentionat de cateva ori ca ai canta. Mi-ar placea si mie sa fac asta insa nu sunt sigura de faptul ca am voce si m-ar interesa sa stiu cum te-ai apucat de treaba aceasta.Te pup si succes in continuare cu blogul.Andreea"






  Da, stiu ca nu am scris despre mine foarte multe lucruri si poate trebuia sa o fac cand am infiintat acest blog. Insa..niciodata nu-i prea tarziu. Voi vorbi acum despre tot ceea ce inseamna muzica in viata mea.
De obicei , nu am foarte mare incredere in mine si stiu ca este o greseala. De ce spun asta? Pai..toata viata mi-a placut sa cant, dar credeam la fel ca si cea care mi-a trimis mail-ul. Acum 2 ani si jumatate, mi-am luat "inima in dinti" si mi-am zis .."VREAU SA CANT".si..uite asa m-am dus eu la chitara si m-am inscris. Iubeam instrumentul , stateam numai pe youtube si ma uitam la cei care stiau cu ce se "mananca "acesta Dupa doar 4 luni de chitara am iesit pe scena sa cant ceea ce pentru mine a fost si este o mare realizare.Tin minte si acum prima melodie"Ce albastrii sunt".
Acum o jumatate de an..parca nu ma mai multumea doar asta.Vroiam ceva mai mult..si uite asa m-am inscris la canto. Stiam ca iesirile pe scena vor fi mai multe, iar vocea mea trebuia mult mai lucrata decat era.
Si..visul mi s-a implinit. Cand destul de des pe la evenimentele din oras si sunt multumita de mine pt ca am progresat, desi eu ma consider tot la inceput. Stiu ca am mult de muncit la fel ca si in cazul make-up-ului.




Ce pot spune?Aceleasi emotii mereu care te fac sa nu mai stii de tine. Continui sa speri sa nu dezamagesti pe nimeni si iti doresti sa fie bine. Dupa, simti o usurare si o multumire extraordinara in suflet.
Acum sper sa ma intelegeti de ce nu am timp zilnic sa postez pe blog. Andreei nu-i pot spune decat sa aibe ambitie si sa faca ce isi doreste, ca mai tarziu sa nu regrete. Eu, una regret ca m-am apucat cam tarzior de cantat.

So, nu ezitati sa-mi trimiteti mail la alinaabarbu@yahoo.com pentru. sugestii/propuneri/critici/colaborari.




8 comments

  1. poate te inregistrezi intr-o zi,sa iti auzim si noi vocea:X ar fi super!
    multa bafta in continuare;)

    ReplyDelete
  2. Eu sunt afoana :)) total ..nu am voce deloc..asta nu ma opreste sa cant de fiecare data cand am ocazia si nu ma aud prea multe persoane :))) ..mai mult acasa se intampla asta.Mersi pt tag :D l-am facut si mi-a placut ..pupici :*

    ReplyDelete
  3. Mi-ar placea sa te vad cantand :X.Mi-a placut si mie mereu pianul, insa am avut o retinere si asa a trecut timpul si m-am axat pe altceva:*

    ReplyDelete
  4. Ce dragut!Si mie mi-ar placea sa am voce si sa pot canta. Iubesc oamenii care au voce,ma fascineaza.
    Sa nu renunti niciodata! Tare mi-ar placea sa te aud!
    Te pup!

    ReplyDelete
  5. Alina, daca tot vrea lumea din blogosfera sa te auda cantand, de ce nu publici intr-un post video-ul de pe youtube, de pe canalul Munteniei TV? In caz ca nu stiai ca e publicat, iti zic eu ca e:) L-am gasit acum ceva timp :D Daca nu il gasesti spune-mi pe mess sa iti dau link-ul :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Stiu Valentina, insa nu sunt pregatita pentru asa ceva + ca nu-mi place asa tare cum a iesit.:D
      Nu m`am gandit la asta,recunosc..:))

      Delete
    2. E, zici ca s-a nascut cineva invatat. Chiar daca stiu cum e partea cu " nu imi place asa tare cum a iesit" pt ca sunt o perfectionista, totusi cantatul e un talent pe care il dobandesti, dupa parerea mea si am mai multe otive pt care zic asta. Eu am pus deocamdata doar filmarea de la ghitarada din decembrie pe blog. Vreau sa pun si cu vocea, am o filmare de la auditie, dar dureaza doar 1 minut si ceva, plus ca undeva imi scapa vocea... Poate voi face candva o inregistrare cu mana mea, tot mi-am luat microfon :))

      Delete

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!