Cristina Giveaway + articolul meu preferat Ovia.ro*

Cristina organizeaza un giveaway impreuna cu Ovia.ro . 




Aveti sansa de a beneficia de un premiu in valoare de 150 lei, cu care veti putea achizitiona produse de pe urmatoarele site-uri :


http://www.benefitcosmetics.co.uk/gp/home.html
http://ro.strawberrynet.com/main.aspx
http://www.sigmabeauty.com/




Tentant nu??




Accesati site-ul Ovia.ro si puteti gasi informatii folositoare.
Un articol interesant despre machiaj am gasit aici si cu ocazia aceasta vi`l prezint si voua .


Se numeste " 6 lucruri demne de a fi retinute despre machiaj "


*Evita discrepanta dintre culoarea tenului si cea a gatului. Ai grija ce nuanta de fond de ten folosesti, sa nu pari a purta o masca! Machiajul trebuie sa fie cat mai discret atunci cand nu este profesionist, tocmai pentru a evita greseli majore si alte neplaceri vizuale.

*Mai ales daca ai tenul gras, evita sa te dai cu crema prea multa pe fata, altfel vei avea un ten lucios si dizgratios. Aplica, inainte de a te machia, o cantitate mica de crema, eventual ramai doar la baza pentru machiaj, una light. Daca ai ten lucios doar in zona T, barbie, pometi aplica apoi putina pudra pe acele zone. Nu uita sa intinzi foarte bine crema

*Sclipiciul nu este recomandat pe timpul zilei. Daca esti mai copilaroasa si vrei sa sclipesti sau sa arati jovialitatea prin culoare, alege o esarfa colorata, o curea subtire, sclipitoare spre exemplu; nu folosi N nuante de fard pentru pleoape sau, chiar si seara, sclipici in exces pe fata.

*Nu te pensa tu pentru prima data. Macar la inceput mergi la un salon, unde sa iti alegi, impreuna cu un profesionist, forma potrivita ochilor si a fetei tale, grosimea care te avantajeaza. Cu siguranta ca tu singura vei avea tendinta sa ti le subtiezi prea mult. Daca deja ai facut greseala, crezi ca ai ales o forma gresita, care nu ti se potriveste, asteapta sa creasca bine toate firele pensate si mergi apoi la salonul de infrumusetare. Nu continua sa te pensezi dupa acelasi sablon.

*Daca vrei sa pui accentul pe buze, sa le dai volum, contureaza-ti-le cu un contur de buze asemanator cu nuanta rujului pe care vrei sa-l aplici; aplica apoi rujul si cu o pensula estompeaza delimitarea dintre contur si ruj. Adauga un strop de luciu pe mijlocul buzei de jos.

*Nu aplica mai mult de 2-3 straturi de mascara. Pentru o privire sarmanta insista asupra genelor din colturile exterioare ale ochilor.



Daca vrei sa participi si tu intra aici  pentru mai multe detalii !!!



Xoxo,
Alyna.make-up

1 comment

  1. mie imi place sa dau 2-3 straturi de mascara , nu imi place natural.puups

    ReplyDelete

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!