LOTD : Plastic Barbie Doll

Eh, cand mi-a zis mie nenea de la Altex ca un aparat s-ar putea sa fie prea bun ca sa stim sa umblam cu el , am ras si am zis ca nu-i adevarat. Pentru prima data, ieri am creat un look si anume am incercat sa devin o Barbie..insa aparatul nu a surprins culorile exact asa cum imi doream, cum aratau in realitate.
Trebuie sa ma documentez si mai mult , sa invat sa umblu cu minunatia asta asa cum trebuie !:D
Pana una alta, cred ca stiti si voi ce-i specific acestei "papusi" de plastic: roz mult , gene voluminoase,par blond perfect.
Sa va arat varianta mea ,insa zic eu ca a iesit o BArbie ceva mai "soft"decat imi doream.









Machiajul se realizeaza relativ simplu.La machiajul ochilor  am aplicat albastru deschis pe pleoapa, mov in crease si am blenduit cu mult roz.Pe waterline am aplicat creion alb,cat mai mult pentru a da luminozitate ochilor,de a-i face sa para mai mari.Imi pare rau ca nu se vede prea bine in poze,insa sunt foarte multe tutoriale pe youtube din care va puteti inspira.
Cel mai important lucru este ca tenul  sa fie intact, fara cosuri,pete s.a. !De asemenea Ruj si mult blush rooooz !!Sa nu uiti de ochelari,eventual tot roz si parul foarte drept si blond ! SI gata ! Esti din plastic !


*NU uitati ca mai aveti 3 zile la dispozitie pentru a va inscrie la giveaway!


XOXO,
ALina Barbu

9 comments

  1. saru'mana muuult,mult ! :* Initial nici nu vroiam sa postez, din cauza ca nu mi-a iesit exact ce vroiam,dar ma bucur ca va place!!

    ReplyDelete
  2. Ms Miss Z ! Te puuuuuup dulce dulce !:*

    ReplyDelete
  3. Ce dragutz;;) Chiar arati precum o papusica, a iesit tare frumos machiajul!:*

    ReplyDelete
  4. ms mult Special Beauty ! Esti o draguta !:*

    ReplyDelete

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!