♥ Review: Fucoydon UFG ♥

Va mai amintiti cand va spuneam ca am mers la un seminar Sisel, unde am aflat lucruri interesante? Ba chiar v-am aratat aici produsele pe care mi le-am cumparat de la aceasta companie printre care si suplimentul Fucoydon care este de fapt unul dintre produsele de "top".
Astazi am terminat prima sticla, asa ca m-am hotarat sa va impartasesc si voua parerea mea si sa va aduc la cunostiinta informatii despre acesta. Sunt sigura ca pentru majoritatea este un produs nou.



  Ingredientul principal se numeste FUCOIDAN. Aceasta substanta este extrasa dintr-o alga marina bruna, numita LIMU MOUI, care traieste in apele insulei Tonga si ale  Japoniei.
     Studiile au demonstrat ca substantele extrase din alge combat o gama mult mai larga de afectiuni ale organismului uman si au efect mai rapid decat cele extrase din plantele terestre. 
      Efectul principal al FUCOIDAN-ULUI este acela de a stimula celulele stem adulte. Aceste celule au functie fagocitara asupra celulelor canceroase din organismul uman. Astfel se explica interesul tot mai mare pentru recoltarea celulelor stem la nastere.
  
  Cercetatorii din toata lumea au manifestat un real interes asupra studiului acestei substante numita fucoidan. Acestia au demonstrat o serie de beneficii pe care acesta il are asupra omului, afirmand urmatoarele:

  •  japonezii: actiune impotriva virusurilor, micozelor, diversilor paraziti;
  •  argentinienii: proprietati in distrugerea virusului Herpes, Helicobacter Pylori, candidozelor;
  •  rusii: efect antiviral pentru hepatita tip C, suport al functiilor hepatice si biliare, stimuleaza sistemul nervos central (SNC) si circulator, effect anticoagulant;
  • suedezii: diminueaza reactiile alergice, favorizeaza eliminarea nicotinei; 
  • francezii: normeaza glicemia, effect antioxidant, reduce colesterolul, imbunatateste absorbtia elementelor nutritive la nivelul colonului.
De asemenea se mai afirma urmatoarele lucruri despre acest produs:
"Stiinta vede in fucoidan , un puternic suport pentru sistemul imunitar. 3 Fucoidan sustine de  asemenea cresterea si diviziunea celulara. 4Cercetarile demonstreaza ca acesta sustine de asemenea si functionarea normala a ficatului 5 si functiile circulatorii. 6 Expertii in alge de mare afirma ca o doza zilnica de fucoidan aduce intregul organism la o functionare normala. 7Oamenii ce consuma alga limu muoi bogata in fucoidani zilnic au mai multa energie si simt cum aceasta sustine sistemul digestiv, ca un ajutor pentru sistemul pancreatic .Multi afirma ca pielea devine mai fina si mai moale .Multi ajung pana la a spune ca a consuma limu muoi inseamna a infrumuseta omul, conferindu-i acestuia o existenta fericita."

Imediat dupa ce mi-au recomandat persoane care l-au folosit si mi-au confirmat ca este genial, l-am comandat.Tatal meu are anumite probleme de sanatate, iar el a fost primul la care m-am gandit cand am facut comanda. Bineinteles ca nici eu nu sunt mai presus. Sistemul meu imunitar este cam la pamant si obisnuiesc sa racesc foarte repede .
Mama imi spune ca efectul se vede intr-o oarecare masura si e total de acord cu faptul ca acesta stimuleaza sistemul nervos, deoarece a trecut printr-o perioada stresanta.

Din punctul meu de vedere este un supliment foarte bun si voi continua cu siguranta sa il consum o lunga perioada de aici inainte impreuna cu toata familia.

 Cantitatea este de 1 l.
 Este necesar sa se consume 30 ml/zi cu o jumatate de ora inainte de masa.
 Pretul Fucoydon-ului este :176 RON
♥ aici puteti gasi produsul cat si mai multe detalii despre acesta

Ce parere aveti despre acest produs?V-ar tenta sa-l incercati?







6 comments

  1. eu nu cred k l-as incerca pt k aud foarte multe pareri diferite cu privire la un singur produs (nu ma refer la acesta in special) si in plus nu sunt adepta suplimentelor (poate cel putin nu inca )totusi daca pt tine si familia ta sunt benefice atunci eu ma bucur :*

    ReplyDelete
  2. pareun pic cam scump , aloe vera e mai ieftin si parca face acelasi lucru , dar eu stiu ? ne mai spui despre el !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Intr'adevar este cam scump.Revin cu mai multe pareri!:*

      Delete

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!