►Review : Himalaya Herbals Products ◄

Dupa cum va spuneam acum vreo doua luni pe pagina de facebook, am primit pentru testare 3 produse Himalaya Herbals din partea celor de la apollomod.ro cu care am avut de'a lungul timpului o colaborare foarte frumoasa.
Cum bine stiti, 3 dintre voi ati avut ocazia sa castigati si sa incercati aceste produse:crema de fata, pasta de dinti si sapun .

Crema de fata Himalaya herbals :



Rezultat al îmbinării cercetărilor ştiinţifice cu principiile de bază ale Ayurvedei, poate cel mai vechi sistem de medicină tradiţională din lume, crema Himalaya Herbals a fost concepută special pentru a-ţi proteja pielea de factorii nocivi, cum ar fi soarele sau vântul puternic, poluarea sau clima. Utilizată zilnic, acestă cremă uşoară asigură hidratarea pielii, conferindu-i un aspect luminos şi sănătos, iar tu vei putea sta liniştită: vei avea o piele de invidiat!. Aloe vera, de exemplu, este o încântare pentru piele, datorită proprietăţilor sale de regenerare şi hidratare, făcând-o fină ca mătasea. Şi pentru că în fiecare zi pielea este agresată de diverşi factori de mediu, efectele benefice ale aloe vera au fost îmbinate cu protecţia şi tonifierea oferite de extractele de arbore indian Kino, ce refac structura pielii în profunzime. Mai mult, această cremă este potrivită pentru toate tipurile de ten şi se poate folosi la fel de bine pentru faţă, ca şi pentru corp şi îndeosebi pentru zonele care necesită hidratare mai intensă, cum ar fi mâinile sau coatele"


Nu stiu cat de bine se observa in fotografie,insa am consumat aproape tot produsul, astfel incat am reusit sa imi creez o parere despre acesta.
Este o crema hidratanta,usoara, pe care am folosit-o zilnic. Ce imi place cel mai mult la aceasta este faptul ca are o textura lejera si intra repede in piele.
Are un miros discret si placut.
Nu are factor de protectie,deci nu stiu cum ar putea sa protejeze pielea de factorii nocivi.
Dupa cum va spuneam in postarile anterioare, de la o vreme sunt foarte atenta la ce pun pe pielea mea, iar aceasta crema m-a incantat deoarece sustine ca este formata din ingrediente naturale.
Am fost putin dezamagita cand m-am uitat pe lista de ingrediente :


Pe langa ingredientele "importante" trebuie sa le dam atentie si celorlalte .Dupa cum se vede Mineral Oil (uleiurile minerale) sunt in frunte. Acestea au proprietatea de a hidrata,dar dupa o folosire indelungata ne vom da seama ca acestea nu fac decat sa usuce pielea.
Insa despre ingrediente daunatoare vom vorbi intr-o postare separata.

Pretul este unul foarte accesibil si anume 7- 9 lei, iar cantitatea este de 50 ml.

Pasta de dinti Himalaya Herbals


Sensibilitatea dentara apare datorita lipsei de protectie, fiind rezultatul afectiunilor gingivale. Pasta de dinti Himalaya asigura eficient combaterea microbilor si a respiratiei urat mirositoare prin extractul sau de Neem.  Xanthoxylumalatum si extractul de Acacia Arabica previn sangerarea si inflamarea gingiilor.  Fluorurile previn durerile de dinti si caderea acestora.  Este o pasta de dinti care este recomandata in cazul gingivitelor, durerilor de dinti, sangerarii gingiilor, respiratiei urat mirositoare. Intareste gingiile si lupta impotriva microbilor.



Pana la aceasta pasta de dinti folosisem doar Colgate si eram curioasa sa vad care sunt efectele acestui produs, mai ales  ca are in compozitie acele extracte care ajuta la rezolvarea diverselor probleme ale danturii.
Ce m-a surprins in mod deosebit a fost culoarea acesteia:


Interesant nu? Asa am spus si eu.
Isi face foarte bine treaba, este mai puternica decat pasta de dinti pe care obisnuiam sa o folosesc, de aceea trebuie sa nu folosim o cantitate foarte mare.

Pretul :10-12 lei
Cantitate: 100 ml
Se gaseste: In supermarketuri,farmacii.

Sapun cu extract de castravete Himalaya Herbals



Improspateaza pielea.Imbogatit cu Castravete,are proprietati astrigente care ajuta la reducerea excesului de sebum si Cocol care catifeleaza peielea.
Indicatii: uz zilnic pentru pielea grasa.
Se aplica generos pe corpul si fata uda si se clateste.


Mie imi place tare acest sapun datorita mirosului foarte, foarte placut. Lasa pielea catifelata,insa sincera sa fiu eu nu m-am riscat sa il folosesc pentru fata deoarece am un ten mixt si destul de pretentios.

Pret: 5 lei
Cantitate :75 g
Se gaseste: in supermarketuri,farmacii


Vreau neaparat sa incerc balsamul de buze Himalaya Herbals deoarece am auzit lucruri extraordinare despre el.
Astept sa imi spuneti parerea voastra despre aceste produse in cazul in care le-ati folosit.



8 comments

  1. Si eu am folosit crema de fata . Este o crema lejera care hidrateaza . <3 ma tenteaza pasta de dinti :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. ti-o recomand !:* PE MINE MA TENTEAZA BALSAMUL DE BUZE.:D

      Delete
  2. Sunt incantata de aceste produse!PAsta de dinti am folosit-o si eu.
    Pacat ca nu prea se gasesc...
    :(
    Pupici!

    ReplyDelete
  3. Si mie imi plac foarte mult produsele, mai ales crema de fata.Si pasta de dinti imi place, chiar daca la inceput am avut o mica problema cu culoarea,dar m-am obsinuit repede.

    ReplyDelete
  4. Si eu sunt multumita de aceste produse.Imi place foarte mult crema hidratanta miroase foarte bine.Si pasta de dinti imi place chiar daca am avut o mica problema pana m-am obisnuit cu culoarea.

    ReplyDelete
  5. De la ei am Rumalaya Gel.Este un analgezic si antiinflamator.Il folosesc cand am dureri de muschi,cand ma doare spatele si functioneaza foarte bine. E o senzatie placuta dupa ce o folosesti.E racoroasa si incepe sa te piste putin.Partea neplacuta este ca are in componenta camfor care miroase destul de puternic si de urat.Daca intra o haina in contact cu portiunea masata trebuie sa iti duci neaparat acel lucru la spalat pentru ca ramane mirosul impregnat:( Daca ai avut vreodata crema Bengay inseamna ca iti va fi familiar mirosul.Eu recomand sa ai ceva de genul in casa pentru ca niciodata nu se stie cand iti poate fi folositor.

    ReplyDelete
  6. nice blog ....ultimate products...appreciate the great information about Sisel
    many thanks...

    ReplyDelete
  7. pasta de dinti este foarte buna

    ReplyDelete

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!