♥ Sisel Haul ♥

Intr-o postare anterioara va spuneam despre seminarul la care am avut ocazia sa iau parte (vezi AICI ).De asemenea va spuneam ca vreau sa imi comand cateva produse.Am dat comanda,iar astazi au ajuns in mainile mele.


Iar acum sa va arat fiecare produs in parte:


Fucoydon - am luat 2 bucati,una pentru mine ,iar cealalta pentru prietenul meu.Se serveste 30 ml /zi.Se spune ca este foarte benefic pentru organism.Voi reveni cu un review in detaliu dupa ce imi voi face o parere concreta despre acesta.

Pasta de dinti,apa de gura, supra shave gel -cel din urma sustine ca incetineste cresterea parului & bye-bye iritare.Ramane de vazut:).


SkinDu-este un spray hidratant care se aplica atat singur cat si in combinatie cu alte produse.De exemplu,dupa ce ai folosit crema de fata,foloseste si acest spray si vei fi sigur de hidratare.


Iar acum, produsele pe care le asteptam cu sufletul la gura..Sa le luam pe rand:


Fond de ten - La prima vedere , imi place ambalajul care este foarte profi.
Am auzit o multime de lucruri minunate despre acest fond de ten la seminar.Dupa ce imi voi face o parere concreta despre el ,bineinteles ca voi reveni cu review.


Primer pentru fata - am un primer de la oriflame,pe care l-am folosit o singura data si mi-am dat seama ca nu face absolut nimic,asa ca am renuntat la el.De abia astept sa vad ce poate face acesta.


De produsul acesta m-am indragostit inca de la seminar cand am avut ocazia sa il testez.Este pur si simplu MINUNAT !!
Voi reveni de asemenea cu review .

Am luat cu incredere aceste produse ,deoarece nu contin chimicale,sunt facute din ingrediente care nu dauneaza tenului,lucru foarte important pentru mine.

O zi buna va doresc tuturor !








3 comments

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!