Leapsa Cosmetic Plant

Ieri am avut parte de o surpriza placuta din partea Valentinei care impreuna cu Cosmetic plant m-au provocat sa scriu aceasta postare.
Datoria mea este sa va povestesc o intamplare ,un moment amuzant sau poate penibil pe care l-am trait din cauza unui cos.
Eh'si uite asa imi amintesc de frumoasa varsta de 14 ani, cand fiecare dintre noi isi face primul buletin.
Banuiesc ca, cu totii va aranjati si vreti sa"Dati bine" in buletin,ca doar il prezentam oriunde si e valabil cativa ani(inainte erau 10 ,acum din fericire pentru cei ca mine, 4) .
Cu cateva zile inainte sa merg sa-mi fac buletinul m-am trezit deasupra buzei cu un cos;"eh..o sa-mi treaca pana atunci"mi-am spus eu.Dar..cum eu sunt mai neastamparata am inceput sa "il rezolv".Si uite asa l-am stors,si iar l-am stors pana mi s-a umflat buza si mi-am facut o rana.Bineinteles ca daca il tratam de la inceput cu o crema imi trecea,dar copila din mine a mers "pe langa drum" si uite asa aceea rana a prins coaja ,iar eu m-am ales cu un chip "Defect"in buletin .Probabil ca imi veti spune"De ce nu l-ai camuflat cumva?"Serios?!Aveam doar 14 ani.Nici nu foloseam fond de ten macar!
Norocul meu ca anul acesta trebuie sa il schimb si jur ca nu ma mai prezint acolo daca nu sunt Fresh!:))

Si pentru ca e mai bine sa prevenim,decat sa tratam sau mai rau, sa camuflam ,cei de la Cosmetic Plant ne propun sa folosim noua gama cu busuioc :


Iar acum vine partea cea mai frumoasa.Va dau ocazia si voua,sa testati noua gama cu busuioc alaturi de mine.Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa dati like paginii de fb CosmeticPlant si sa imi lasati un comentariu la aceasta postare care sa contina o intamplare hazlie/penibila/"Disperata" prin care ati trecut din cauza unui "monstrulet".
Va puteti inscrie pana luni,ora 13:00 si tot in aceeasi zi voi anunta castigatoarea.Voi alege eu castigatoarea in functie de cat de mult mi-a placut raspunsul/intamplarea:).


19 comments

  1. Draguta initiativa, imi place :)
    'Incidentul' meu s-a petrecut cand terminam a 12-a si a venit vremea sa ne facem pozele de album. Aprilie, o zi superba afara, fara nori, vreme calda, totul inverzit si inflorit, ce mai, o zi perfecta de facut poze afara, mi-am pregatit cateva tinute cu o zi inainte, sa fiu sigura. Dar fericirea mea a fost spulberata de aparitia cosurilor pe fata mea, si nu doar intr-un loc, ci peste tot, pe frunte, pe barbie, pe obraji. Am stat vreo ora chinuindu-ma sa le acopar, cu fond de ten, pudra, baton corector, dar, degeaba, tot se vedea tare. Asa ca am renuntat si am mers asa, noroc cu fotografii ca au fost foarte draguti si mi-au inseninat ziua, pana am terminat am si uitat de prezenta cosurilor. Pozele au fost foarte reusite, in final, cu toate modificarile aduse, nu s-ar zice ca au fost prelucrate sau ca ar fi avut eu cosuri pe fata. Eh, cam asta a fost. :)

    ReplyDelete
  2. ehh.sa iti povestesc cum am ajuns anul trecut de inviere cu boticul bandajat.
    cu o zi inainte de inviere mi a aparut un cos imensss deasupra buzei in mijloc,ca si tine am incercat sa ii fac felul sa scap odata de el,dar degeaba,tot aparea la loc in cateva ore,am tot stors pana mi am facut ditamai buba ,mi sa umflat buza ,aratam ca un iepure:)).cand a venit o prietena la mine sa ma vada razand de felul cum aratam ,ma facut si pe mine sa rad si sa vezi frumusete,mi sa crapat si buba si buza pe mijloc,de sangele care curgea numai zic:))si am ajuns a doua zi cu botul frumos bandajat la inviere unde se uita toata lumea "frumos "la mn:d,nu stiu daca a fost atat de amuzat.dar eu mereu ma cam trezesc cu atfel de nenorociri ca nici nu le mai tin minte,stiu doar ca asta a fost cea mai penibila faza si cea mai dureroasa,si sa fiu convingatoare,chiar mi-as dori sa vad efectul cremelor cu busuioc pe tenul meu cu probleme.am nevoie!te pupp:*:*

    ReplyDelete
  3. Acum,Slava Domnului tenul meu s-a mai "cumintit",dar in adolescenta aveam mari probleme.La fel in timpul sarciniii,o luase razna.Aveam cosuri si pe spate,ziceai ca am o piele de crocodil:numai cosuri si brobonele.In timpul liceului,parca era un facut,inainte de un eveniment important,aparea cate un ditamai cosul(probabil din cauza stresului).O intamplare urata a fost prin clasa a 11-a,nu aveam planificat ceva important,dar mi-a aparut unul deasupra buzei superioare.Problema era ca se umfla parca vazand cu ochii si durea rau.Dupa o zi-doua arata de parca imi luasem un pumn in gura.Mi se umflase buza si nu avea nici un cap,nimic.Era mare si rosu si dureros.Cand ieseam din casa il mai acopeream cu produse de make-up,dar arata mai rau.Stiu ca pana la urma am ajuns la dermatolog,imi era frica sa nu se infecteze,desi nu aveam cum sa umblu sau sa scot ceva din el.Cu tratament,s-a rezolvat,dar cateva zile am umblat cu un plasture.Nimanui nu-i venea sa creada ca este doar un cos,la felul cum arata buza mea.In fine,ma bucur ca nu am ramas cu vreun semn,in afara de imaginea mea din acele zile,un pic sifonata.Acum sunt adult si am invatat sa am mai mare grija de tenul meu,de aceea caut produse benefice pentru mine.

    ReplyDelete
  4. Hm... Cum sa uiti asa ceva? E - cred eu - cea mai comica si totodata tragica anecdota beauty de-a noastra cu sora-mea. Era ziua de dinaintea festivitatii mele de absolvire a facultatii, acum vreo 4 ani... Fiind cele mai bune prietene, eu si sora-mea ne rasfatam acasa de zor cu felurite ritualuri de infrumusetare: baie, exfoliere, masti, creme... tot ce vrei, ca sa fim ca si scoase din cutie a doua zi. Toate bune si frumoase pana pe la ora 4 dupa-masa, cand pe fruntea sorei mele apare o roseata nedefinita... Cum am zarit-o, am luat-o in primire: crema, gel antiacneic (cica "ajuta imediat")... In zadar. Pe seara avea o ditamai bulina inflacarata, pulsanda in mijlocul fruntii. Ii venea sa planga - si pe buna dreptate: arata oribil. Ca s-o mai consolez, faceam haz de necaz: ascundeam oglinzile, ca sa nu se tot priveasca, cautam pe Net sfaturi si leacuri, o linisteam ca oricum, nu ea va fi in centrul atentiei, caci e festivitatea mea de absolvire, si ca se mai domoleste minunatia ce-o are pana atunci... Tot necajita s-a dus la culcare. Dimineata, dupa trezire primul popas al meu era la patul ei - voiam sa vad ce mai face ea si hidosenia de ieri. Cand intram in camera, a incremenit: se uita la mine de parca ar fi vazut o stafie... dupa care a izbucnit intr-un ras de necontrolat. Nu intelegeam, ce are. I-au dat lacrimile... si intre doua reprize de ras, ma-ntreba: "Tu te-ai vazut azi dimineata?", punandu-mi o oglinjoara (tot n-am reusit sa le ascund pe toate!) in fata. Atunci am vazut cel mai urat lucru din viata mea: un cos urias... unde? Exact in mijlocul fruntii - la fel ca si la sora-mea. Am ramas cu gura cascata. Ce mai...? Ne tencuiam, razand, una pe cealalta cu fond de ten, corector si pudra... Iar in poze semanam... nu, nu ca doua picaturi de apa... ci ca doi ciclopi trasi la indigo/xerox... NU, nu ca sore... mai mult a clone aratam! :))

    ReplyDelete
  5. hmmm,pot zice ca am avut o problema cu un cos chiar inainte de a imbraca rochia de mireasa(cu 2 zile inainte) ,eram necajita putin ca nu stiam daca va trece pana atunci si am incercat sa il ,,camuflez,, cu fond de ten ,la emotiile pe care le aveam nu prea am reusit si asa am ajuns sa il detest ..mai ales fiind cea mai frumoasa zi din viata mea eram tare suparata ....si asa m-am trezit cu el si se vede asta si in pozele de la nunta ,bineneteles ca nu am lasat asta sa mi strice ziua dar mereu ma uitam in oglinda din posetuta daca a ...disparut ..o intamplare cam neplacuta dar de care imi aduc aminte acum dupa 4 ani cu un zambet pe fata ...

    ReplyDelete
  6. Sa va povestesc si eu o intamplare...mai nefericita legata de un cosulet oribil, care s-a gandit sa isi faca aparitia exact in minunata zi a nuntii mele. Cu o seara inante, vineri, m-am trezit cu o umflatura in frunte. Am simtit ca pica cerul pe mine! Atat ca fata care m-a machiat in ziua nuntii mi-a facut un maciaj profesional si mi-a camuflat " monstruletul" care altfel ar fi sticat cea mai frumoasa zi pe care am avut-o pana acum. In curand (2-3 zile) voi naste si ma gandesc ca urmeaza botezul bebelusului... Alta zi de maxima importanta! Sper ca de data asta cosurile sa ma ocoleasca, dar sa nu il nimereasca pe tati vreunul

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  8. Buna! O intamplare disperata este cea prin care trec acum.. De prin martie imi tot apar mai multe cosuri decat de obicei [2-3 inainte de menstruatie] iar acum 2 zile am constatat ca am si mai multe, in formare, pe obraji, loc in care nu am avut niciodata cosuri.
    Saptamana trecuta a trebuit sa fac o poza pentru diploma de absolvire a celor 10 clase si le-am camuflat cum am putut.. Acum ma chinui cu diferite creme si masti si sper ca o sa-mi treaca mai repede :(( .

    ReplyDelete
  9. Ok,o sa fiu mai detaliata:).Am avut nevoie de BB atunci cand aveam o ocazie speciala si era musai sa arat perfect sau cand pur si simplu aveam treaba,cea de rezolvat unde era obligatoriu sa arat impecabil.O situatie de genul a fost la bachetul din clasa a 12-a.Imi iesisera 2 cosuri pe nas si frunte de mai mare frumusete,le am mascat cat de cat cu fdt,creion corector si pudra..dar tot am facut ture la baie toata seara ca sa ma asigur ca nu ies la suprafata micii ,,monstruleti,,:).A fost un mic stres treaba asta…Bine,acum 6 ani nici nu era Bb in Romania..:(

    ReplyDelete
  10. aoleuuu, ce poate fi mai amuzant si mai ...neplacut in acelasi timp,decat sa-ti iasa 3 cosuri in barba in ZIUA NUNTII:))))????rosii,...pline de....respect=)))))))nu mai povestesc,ca vi se face rau!...deci in...ziua nunitii mele,da????si cand am ajuns la primarie ,la cununie=)))))))))))viitorului (si actualului)sot,ii iesise HERPES la buza, PRIMA DATA IN VIATA LUI=)))))))deci ,ce poate fi mai rauuuuuu:))))))))d-atat??????????cred ca emotiile au fost de vina:)))))m-ai nimerit cu postarea asta:))m -ai facut sa-mi aduc aminte de ziua nuntii mele=))))))pupici!!!!!!

    ReplyDelete
  11. Dintotdeauna am avut un complex.
    Am o alunita deasupra sprincenei drepta. Nu e nici mare, dar nici mica. Mai toata lumea initial crede ca e un cos urat, dupa o vreme realizeaza ca n-are cum sa tina un cos atata :)) dar pentru necunoscuti, ramane un cos.
    Eu am probleme cu tenul, imi apar cosulete mici pe frunte. Cateodata, mai sunt si maricele. Povestea incepe in momentul in care mi-au aparut vreo 3 cosulete fix in jurul alunitei si s-a umflat si ea. Nu pot sa explic cat de urat se vedea si nu aveam ce sa fac. La un momentdat, in disperare, am vrut sa le sparg, dar a inceput sa-mi curga putin sange si m-am speriat sa nu-mi fac ceva la alunita.
    Normal c-am facut mai rau si din 3 cosulete apropiate, s-a facut un cos IMENS cu alunita mea in mijloc ce-i dadea un aspect mai oribil decat al unui cos normal.
    Am scapat dupa multe zile, s-au retras singure. Si-acum mi-e groaza sa nu-mi apara un cos langa sprinceana ca iar o sa se umfle si-am sa fiu un mic monstrulet. Prietenul meu nu ezita sa rada in continuare de mine, amintindu-mi de cum aratam :))

    ReplyDelete
  12. Salut!O sa vorbesc si eu de patania mea:)
    Eram in clasa a 10,nebunatica, visatoare, mereu indragostita ca toate fetele de altfel.Imi placea un baiat din clasa a 11-a foarte mult,iar clasa lui era in drum spre clasa mea, asa ca zilnic il vedeam pe hol.Aveam probleme cu cosurile,dar puteau fi stapanite, insa intr-o seara vad cum creste ceva exact in varful nasului,m-am tot frecat si nu i-am dat atentie.
    Surpriza a doua zi..cand m-am trezit ma uit in oglinda si vad..aveam un cos imens exact in varful nasului:(( am incercat sa-l maschez cu ce am avut la indemana,dar in zadar, am mers la scoala si cum uitasem de baiatul pe care-l placeam il vad pe coridor, trec pe langa el si incerc sa nu ma uit la el, dar dupa ce trec de el,il aud spunandu-i colegului sau razand:" Are nasul Baba Cloantei",am rosit toata , imi venea sa intru in pamant si am mers mai departe, de atunci nu mi-a mai placut de el si mi-am schimbat total parerea despre el!Acum am invatat ce produse sa aleg pentru tenul meu si cum sa am grija de el:)

    ReplyDelete
  13. Buna!Binenteles ca "monstruletii" apar cand nu trebuie.Tot timpul cand trebuie sa fac poze trebuie sa se mai intample cate ceva care sa ma faca sa urasc pozele respective.Cu o seara inainte sa fac poze pentru facultate,m-am trezit cu un cos din ala mare si dureros exact in mijlocul fruntii,am incercat sa-l extermin dar in zadar si nici fond de ten nu aveam si uite asa am iesit in poza ca o indianca fara sa imi pictez o bulina rosie in frunte

    ReplyDelete
  14. Buna, eu imi amintesc ca eram in clasa a 7a si cum imi aparusera un munte de cosuri pe fata m-am gandit sa le strang pentru ca arata urat cu ele. Asa dupa ce venisem de la scoala era intr o vineri si atunci m am apucat sa mi strang toate cosurile de pe fata. Dar nu aceasta este marea problema ci faptul ca eu aveam unghii marisoare care by the away le tot cresc din clasa 1. Si mi am strans toate cosurile posibile de pe fata si inchipuiti va ca la fiecare cos imi ramase o urma de unghie in forma emblemei Channel.
    No panic mi am spus eu ca pana luni imi for trece urmele dar se pare ca m am inselat amarnic.
    Cand m-am dus la scoala colegii mei s-au speriat de mine ca sa nu mai spun de o profesoara care s-a uitat socata la mine si m-a intrebat ca ce s-a intamplat cu fata mea, a crezut ca suferisem ceva accident.
    Nu voi putea uita aceasta patanie cred ca tot restul vietii imi va ramane tiparita in minte acele momente de groaza, rusine dar si naivitate.

    ReplyDelete
  15. Uof...cand ma gandesc la perioada in care tenul meu imi
    arata ca poate sa imi strice 100% o zi sau doua si ca ma poate izola in casa mai ceva decat o raceala, imi vine in minte o intamplare pe care nu cred ca o voi putea uita.
    De obicei nu am avut probleme cu cosurile, dar in rarele dati cand imi aparea unul, singurul loc in care isi facea aparitia era chiar in mijlocul fruntii, exact deasupra nasului. Inainte de a implini 16 ani parintii mi-au promis o super petrecere plus bani pentru cateva zile la munte. Abia asteptam petrecerea, aveam in dotare o tinuta grozava si eram nerabdatoare sa ma distrez alaturi de gasca mea de nebuni. Bineinteles nu a fost asa perfect cum ma asteptam eu. Va intrebati ce a putut sa imi strice ziua? Un cos... defapt nu era un simplu cos, era un cos imens care a aparut culmea.. cu o zi inainte de petrecere. Asa noroc... :( mai rar. Normal ca nu m-am putut abtine si l-am stors crezand ca o sa se imbunatateasca situatia insa s-a intamplat tocmai contrariul, cosul s-a inrosit si era imposibil sa nu il observi. Eram atat de descurajata incat aproape ca m-as fi rugat de el sa se intoarca de unde a venit si sa iasa la suprafata oricand numai de ziua mea de nastere NU! Pana la urma m-am resemnat si am incercat toata seara sa il ignor si sa ma simt bine ( totusi era doar cos ) insa de asemenea am ignorat si camerele de fotografiat, iar ca sa ma consolez mi-am inecat amarul ziua urmatoare cheltuind banii pe niste hainute super cool.

    ReplyDelete
  16. Povestea mea si a sotului, de iubire...a inceput datorita unui cos...:-) nu glumesc ...este adevarat...eram in anul 2 de facultate intr-o zi de octombrie foarte insorita...ma trezesc dimineata cu un dita mai "monstruletzul" fix in varful nasului...iti dai seama ce fericita am fost cand am vazut :-) nu am incercat sa umblu la el pt.ca nu am obiceiuri dinastea, prefer sa-l las sa treaca de la sine( mai ales ca pana atunci rar imi aparea cate-un cosuletz)...asa ...sa continuam :-)...am incercat sa-l ascund cu fond de ten si cu pudra dar degeaba, era atat de evident ca nu se putea ascunde...si-am zis : hai las' ca doar nu ma vede fix azi Fat Frumos! Si culmea culmilor...fix in acea zi l-am cunoscut pe sotul meu...si-mi era o rusine ca-mi venea sa ma bag in pamant :-)...ulterior mi-a zis ca acel cos, a fost atat de bine asezat la mine pe nas, ca facut sa se indragosteasca din prima clipa de mine :-) iti dai seama :-)! Si din acea zi suntem impreuna fericiti si nedespratiti plus de-un an si jumatate avem si-un baietel minunat :-). Deci fetelor, nu va stresati prea tare cu cosurile ... poate astfel apare si la voi Fat Frumos :-) Va pupacesc!

    ReplyDelete
  17. da si eu am patit-o cu vreo 3 zile inainte de inspectia pt. definitivat, mi-au aparut monstruletii pe frunte si pe nas, sa inebunesc, nu alta, dar am dat si cu pasta de dinti si cu zeama de lamaie dar pana nu si-au facut damblaua nu s-au lasat. Dar pana la inspectie nu s-au trecut asa ca am aparut asa cu puncte rosii pe fata.

    ReplyDelete
  18. Eehhhhh, chiar saptamana trecuta am avut eu o astfel de problema. Sambata am avut evenimet important legat de un proiect politic unde am ajuns sa fac munca de PR. Super incantata... m-am pregatit toata saptamana pt acest eveniment. Merg eu vineri la munca linistita si impacata cu mine si cu tenul meu inca perfect curat (recunosc, aveam ceva emotii pentru ca de obicei mi se intampla cate o chestie urata in aceste momente)
    Vineri, in toata agitatia de la birou, pe la pranz simt cu ceva se chinuie parca sa razbeasca la lumina pe fruntea mea. Jur ca simteam cu iese!!!! Mare, rosu si foarte dureros. Imi venea sa mor...:(Am ajuns seara acasa, tarziu si cu un cos de toata frumusetea fix pe mijlocul fruntii!!! Nici daca masuram cu centimetru nu iesea asa de simetric. Doamne si ce durea :(
    Cautand disperata o solutie, am gasit un baton corector cu extract de arbore de ceai si am aplicat in disperare pe cosul problematic. Unde mai pui ca de la atata zel, durerea s-a intensificat incat am izbucnit in plans efectiv. Cum noaptea este sfestnic bun, batonul si-a facut treaba (surprinzator, daaaaa!) si sambata cosul se dezumflase. Yeyyyyyyyy! Am acoperit frumos cu corector si fond de ten si pudra si alte minunatii si gata!!! Am invins!!!!!!

    ReplyDelete
  19. Buna ,cine e castigatoarea ? multumesc

    ReplyDelete

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!