Review & Swatches: Creioane de buze Bottega Verde

Atunci când vorbim despre rezistența rujului pe parcursul zilei, unul din secrete este aplicarea unui creion de buze. Am încercat de-a lungul timpului multe produse de acest gen. De la Bottega Verde nu încercasem nici măcar un produs de machiaj. Am folosit produse pentru îngrijirea pielii, așa că a venit și rândul produselor de make-up. 
Dacă nu știai, țin să te anunț că Bottega Verde este un site de produse cosmetice care importă produse de calitate superioară din Italia (Bottega Verde este site-ul pentru cosmetice cadou nr. 1 în Italia). Mai multe despre istoria acestei companii poti citi aici.



Am testat câteva creioane de buze, iar astăzi despre acestea vreau să îți povestesc. Ca un creion să fie pe placul meu, acesta trebuie neapărat să aibe o textură cremoasă. Fără să exagerez, creioanele de buze Bottega Verde sunt extrem de cremoase, dar și foarte pigmentate. Acest fapt se datorează faptului că au o compoziție îmbogățită cu extract de nalba care are acțiune emolientă.

De când le-am primit, trebuie să recunosc că eu le-am purtat ca și rujuri. Pun creionul pe buze și gata. Rezistă foarte bine chiar și aplicat de unul singur. Deci, clar prelungește rezistența rujului. Dacă folosești un ruj lichid mat care are tendința de a usca buzele, clar acest creion ajută pentru a menține buzele într-o stare perfectă.

Este disponibil în 10 nuanțe care mai de care mai plăcute. Eu am ales 5 creioane și am de gând să le iau si pe celelalte. Au niște nuanțe de nude superbe.



Prețul unui creion de buze Bottega Verde este 46 ron, însă acum sunt reduse la 21 ron/buc.
Să știi că ingredientele sunt atent alese, aceștia producând cosmetice naturale.

Iar acum, urmează surpriza. BottegaVerde.ro face cititorilor mei un cadou. Astfel, ai 10% reducere la orice comandă dacă folosești codul ALINABARBU  înainte să finalizezi comanda. Grăbește-te, pentru că doar primii 10 vor putea beneficia de el.

Tu ai folosit produse de la Bottega Verde? Dacă da, ce părere ai? Dacă nu, ești tentat/ă să testezi?



No comments

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!