Review: Crema pentru fata Balea Young soft & care

Astazi discutam despre o crema pe care am achizitionat-o in urma cu vreo 2 luni. Sigur ca v-ati prins. Este vorba despre crema pentru fata Balea Young soft & care.


Aceasta crema am achizitionat'o din DM, desigur, la pretul de 13 Ron. Este o crema destinata adolescentilor, de fapt tenului tanar care are nevoie de hidratatare. Produsul vine intr-un borcanas dragut, roz, care nu poate ramane neremarcat.
Are un miros placut, de piersica, textura este usoara si intra repede in piele. Un lucru pe care l-am observat este ca dupa aplicare fata are tendinta de a sclipi, motiv pentru care producatorul asigura un "efect perlat". Daca ati folosit crema de la Avon winter Solution stiti despre ce vorbesc. 
Dupa parerea mea aceasta este o crema destinata tenului normal. 



Un lucru care mi-a placut in mod special este ca are SPF 10. In germana  se scrie LSF, iar eu habar nu aveam. Nu radeti de mine.  M-am documentat mai bine si am aflat acest lucru.  Omul cat traieste, invata! Sigur, era si mai bine daca avea spf 30, insa decat deloc este bine si asa.

Aceasta crema contine vitamina C si E care ajuta la neutralizarea radicalilor liberi. De asemenea, un alt ingredient ar fi Provitamina B5


Pe scurt:
-ambalaj dragut
- textura usoara 
- intra repede in piele
-miros placut de fructe
- destinata tenului normal
- are SPF 10


Se gaseste : DM
Cantitate: 50 ml
Pret: 13 RON

Nu am vazut schimbari/ imbunatatiri de cand folosesc aceasta crema. De asemenea, nu am avut probleme, nu mi-a afectat/ iritat pielea. Este o crema usoara care consider ca merita incercata.

Ati folosit aceasta crema? Ce crema de la BALEA imi recomandati?!:) As vrea sa incerc ceva nou, de care sa fiu multumita pe deplin. Apropo, am tenul mixt.




1 comment

  1. LSF inseamna Lichtschutzfaktor=SPF :)

    ReplyDelete

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!