O noua rubrica: GUEST POST

    Ce mai faceti dragii mei? Nu am disparut, doar ca mi-au venit rudele din Spania si am timpul atat de ocupat incat nu am timp nici sa respir.Totusi, am reusit sa imi fac putin timp pentru a da un anunt.
   M-am hotarat sa introduc o noua rubrica pe blog si anume Guest post

 

Astfel, oricine doreste ca experienta sa cu un produs cosmetic sa apara pe blogul meu poate sa ma contacteze la adresa de mail alinaabarbu@yahoo.com. 
Pentru a putea fi postat pe blog, trebuie ca postarea sa fie:

1. Originala
Ma intereseaza sa va puneti amprenta pe postarea respectiva. Nu accept copy-paste de pe alte bloguri/site.uri

2. Sa atinga toate punctele necesare pentru ca o persoana sa isi faca o parere clara despre un produs
De asemenea, fie ca esti blogger, fie ca nu esti - postarea este luata in considerare si publicata dupa ce va fi analizata de mine.
Daca aveti blog si sunteti la inceput, acesta este un mod de a va face blogul cunoscut deoarece voi specifica numele persoanei care va trimite review-ul (sau experienta cu diferite produse - masti de par/fata homemade etc) si implicit blogul acesteia. Spun ca este un mod de a va face blogul cunoscut deoarece blogul meu a implinit 2 ani si jumatate si am un numar de unici pe luna destul de decent, zic eu.
Pentru a va face o idee clara despre ce vorbesc, maine, pe blog, veti citi prima postare din noua rubrica Guest post ! Sper sa va incante ideea !!


5 comments

 1. Foarte buna ideea :D La cat mai multi guest bloggeri :*

  ReplyDelete
 2. buna ideea, mai ales pentru blogurile aflate la inceput de drum :).

  ReplyDelete
 3. multumesc mult Rux :*

  ReplyDelete
 4. Da, sper sa iasa ceva ok.. Te pup Alina:*

  ReplyDelete
 5. o idee foarte buna:D fiecare are un tip de ten,iar produsele actioneaza altfel pe fiecare ten,chiar imi place:D felicitari pentru aceasta idee:D

  ReplyDelete

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!