Review: Adeziv pentru gene false Darkness

 Cand vorbim despre aplicarea genelor false, eu consider ca elementul esential este adezivul. Pot fi genele de cea mai buna calitate, daca adezivul este unul prost, s-a stricat totul. 
Si da, o pereche de gene false la 2 lei le pot lipi si le pot face sa stea atata timp cat am un adeziv bun. Sigur, va arata fals si superficial, insa le pot purta.
Pana acum i-am fost fidela adezivului Ardell. L-am tradat testand un nou adeziv si nu imi pare rau ca am facut acest lucru !! Intotdeauna e bine sa incerci/ testezi, pentru a putea cunoaste si a compara.
   Sa nu o mai lungim si sa discutam despre adezivul Darkness de la Cupio .



Adeziv gene false de calitate superioara care asigura rezistenta de lunga durata. Adezivul pentru gene false nu lasa reziduuri inestetice. Datorita formulei sale unice, adezivul pentru gene false lipeste usor si sigur. Aplicarea genelor false devine acum mai confortabila datorita usurintei de folosire. Adezivul pentru gene false are timp de uscare scurt. Adezivul este gri inchis in tub si complet negru dupa uscare. Fa cea mai buna alegere!



   Am primit acest adeziv impreuna cu genele individuale carora le-am facut un review aici. Mi-a fost putin teama sa-l folosesc pentru ca e negru,  eu fiind obisnuita cu adezivul transparent. Nu am avut nici cea mai mica problema, spre marea mea bucurie.
   La prima folosire am ramas putin uimita de consistenta acestuia. De ce spun asta? Era prea lichida fata de consistenta altor adezive cu care eram invatata. Insa m-am linistit imediat fiindca in cateva secunde incepe sa se intareasca.


La inceput, am fost putin sceptica in privinta acestui adeziv. Apoi, am realizat ca este cel mai bun adeziv folosit de mine! De ce spun asta? 
Acesta este folosit, in special, pentru genele false individuale, pe care, in mod normal le punem pentru un look natural, dar care sa stea la locul lor o perioada mai lunga de timp  ( cateva saptamani ). Sa mentionez, daca tot suntem la acest capitol, ca genele false de tip banda sunt folosite pentru evenimente mai speciale, dupa care se indeparteaza.
Astfel, am testat acest adeziv aici, iar genele au stat la locul lor 2 saptamani, perioada care pentru mine a fost un cosmar. Spun asta fiindca nu a fost zi sa nu plang ( ba din cauza unei masele umflate care m-a terorizat si care mi-a oferit dureri de neuitat, ba din cauza altor probleme), iar eu efectiv uitasem de ele. De abia ieri, mi-a cazut un manunchi. Concluzia? Extrem de rezistent !!!!!!
Acest adeziv poate fi folosit si pentru genele false de tip banda.Eu recunosc ca nu am folosit pentru genele de tip banda, pentru ca in ultimul timp le-am aplicat doar clientelor  ( mirese, nasici ) si nu-mi doream sa intampine probleme la indepartarea acestora.

Cei de la Cupio, ne spun cum sa aplicam genele false atat individuale cat si de tip banda.:

Mod de utilizare pentru genele false banda:

1. Se aplica lipiciul din recipient sub forma unei linii subtiri de-a lungul benzii genelor false. Dupa ce ati aplicat lipiciul, inchideti imediat recipientul pentru a nu se usca sau varsa adezivul.

2. Se asteapta 20-30 de secunde sa se usuce inainte de a aplica genele la ochi.

3. Se pozitioneaza banda genei false dinspre coltul interior al pleoapei spre coltul exterior, cat mai aproape de linia genelor naturale.

4. Folosind degetul sau instrumentul special din dotarea adezivului, se potriveste banda genei false pentru o fixare ideala.

Mod de utilizare pentru genele false individuale:

1. Se toarna 1-2 picaturi de adeziv pe o suprafata curata. Dupa ce ati turnat adezivul, inchideti imediat recipientul pentru a nu se usca sau varsa adezivul.

2. Cu ajutorul unei pensete, desprindeti cu grija manunchiul de gene.

3. Se inmoaie capatul genei in adeziv.

4. Se aplica genele false deasupra genelor naturale, cat mai aproape de linia genelor naturale. Se incepe din coltul exterior al ochiului, iar treptat se continua spre coltul interior.



Cantitate: 7 ml
Pret: 18 Ron
Magazin onlineCupio.ro
Disponibil in 2 nuante: negru si alb-transparent
Pentru a indeparta genele false se foloseste demachiant.

Ati folosit acest adeziv? Daca da, ce parere aveti? 
Daca nu, ati dori sa il incercati ?! Astept cu nerabdare raspunsurile voastre.


5 comments

  1. Si eu il am si sunt destul de multumita de el. :)
    Sa il folosesti cu placere in continuare.
    Pupici

    ReplyDelete
  2. Multumesc Dee *

    ReplyDelete
  3. Buna..eu am folosit adezivul de la duo..si nu au rezistat f mult cele individuale.imi poti spune t rog p care mi.l poti recomanda ptr reziatenta de 2 saptamani!multumesc!

    ReplyDelete
  4. Imi puteti recomanda un adeziv pentru gene individuale cu care sa ma pot spala normal pe ochii va rog..

    ReplyDelete
  5. Nu dauneaza genelor ? Contine latex?

    ReplyDelete

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!