Guest Post: Bioderma Sebium - Gel spumant

Astăzi avem un guest post by Anca Gabriela. Aceasta ne impărtăseste experienta sa cu un produs de ingrijire facială. 

"  De foarte mult timp, mai exact din 2006 mă lupt cu acneea. De atunci iau fel de fel de pastile, fac fel de fel de tratamente, însă fără un rezultat mulţumitor până acum.
   Nu cred că sunt singura persoană care are această problemă, de aceea când m-a întrebat Alina daca aş dori să îmi spun părerea despre un produs cosmetic, imediat m-am gândit la gelul spumant Bioderma Sebium.
Astfel, cititorii acestui blog vor citi care este părerea mea şi poate voi face un bine şi altora,celor ca mine,”suferinzi de acnee”.



 Formulat cu substanţe non-iritanteSébium Gel Spumant curăţă delicat pielea.
 Sébium Gel Spumant reduce secreţia de sebum şi purifică epidermul datorită complexului sebo-reglator Fluidactiv®. De asemenea, reglează calitatea sebumului.
Baza de curăţare fără detergent garantează o toleranţă oculară şi cutanată excelentă.

 Sébium Gel Spumant este non-comedogen.





  Acum 2 săptămâni am primit un Gelul Sebium de la Bioderma şi pot spune că în sfârşit am găsit un produs care să îmi ţină sub control acneea şi sebumul.
 Acest Gel spumant purficant fără detergent este perfect pentru pielea mixtă sau grasă,şi nu exagerez cu nimic.. Folosesc acest produs de 2 ori pe zi ,dimineaţa şi seara,turnând în mână umedă nu o cantitate foarte mare de Sebium Gel Spumant, deşi recunosc în prima zi când am folosit acest produs am fost tentată să pun mai mult, crezând că astfel voi scăpa mai repede de aspectul meu lucios şi acnee, insă nu am făcut altceva decât să fac o spumă abundentă greu de îndepartat. Am mai folosit produse pentru curăţarea tenului, însă din nefericire nu am avut rezultatele dorite; fie nu aveau niciun efect, fie aveam senzaţia de uscare,strângere a feţei. Cu acest produs nu am avut probleme,nicio iritaţie, ci din contră, am avut doar rezultate bune: acum tenul meu nu mai luceste si este mai luminos,
mai curat. Am reusit să scap şi de cosurile micute, petele s-au mai estompat, iar asta doar după 2 săptămâni de utilizare. Am uitat sa specific că acest produs are un miros plăcut, fresh. 


Se gaseste: In farmacii, hypermarket-uri, DM etc
Cantitate: 200 ml
Preţ: aprox 45 Ron
Valabilitate: 12 luni de la deschiderea produsului

Eu una m-am îndrăgostit de sebium Gel Spumant şi sper ca parerea mea sa fie folositoare.
Nu în ultimul rând, aş dori sa îi mulţumesc Alinei pentru această sanşă de a scrie un articol pentru acest blog minunat"


Si eu iti multumesc pentru review-ul tau. De asemenea, iti multumesc pentru ca ma urmaresti. Inseamna mult pentru mine.
Sincera sa fiu, m-ai facut curioasa. Trebuie sa incerc si eu acest produs.
Aici v-am atasat lista ingredientelor:

Ingrediente:
AQUA/WATER, SODIUM COCOAMPHOACETATE, SODIUM LAURETH SULFATE, PEG-200 HYDROGENATED GLYCERYL PALMATE, PEG-40 GLYCERYL COCOATE, DISODIUM EDTA, MANNITOL, XYLITOL, RHAMNOSE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, ZINC SULFATE, COPPER SULFATE, GINKGO BILOBA LEAF EXTRACT, PEG-7 GLYCERYL COCOATE, CITRIC ACID, SODIUM COCETH SULFATE, SODIUM CHLORIDE, SODIUM HYDROXIDE, PROPYLENE GLTCOL, SODIUM METHYLPARABEN, SODIUM PROPYLPARABEN, FRAGRANCE (PARFUM).


Voi ati folosit acest produs?! Daca da, ce parere aveti despre el?
Daca nu, ati dori sa il incercati ?!



3 comments

  1. sper ca parerea mea sa fie folositoare si pentru alte fete >:D<

    ReplyDelete
  2. Multumim pt review. Chiar eram curioasa sa aflu cum e, si am sa-i dau si eu o sansa.

    ReplyDelete
  3. http://farmaciasilva.ro/ten-mixt/47-bioderma-sebium-gel-spumant-200ml.html

    ReplyDelete

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!