Shopping-ul - pasiunea femeilor

Exista barbati care sa aibe langa ei o femeie care nu iubeste shopping-ul? Raspunsul banuiesc ca il stim cu totii. Shopping-ul este pasiunea oricarei femei. Cred ca fiecareia  i s-a intamplat sa ajunga in mall si sa realizeze ca orele au trecut precum minutele :"Omg, atat este ora?" Bineinteles, asa se intampla cand suntem in Universul nostru. Este una dintre cele mai bune metode de relaxare, asa-i doamnelor si domnisoarelor?
Si pentru ca nu mereu avem timp si chef sa umblam din magazin in magazin, avem "sfanta" optiune de a cumpara online. 



Piata magazinelor online s-a dezvoltat foarte mult in Romania in ultima perioada, acesta fiind un lucru foarte bun din punctul meu de vedere. Spun asta pentru ca timpul a devenit inamicul omului. 
 Acesta este motivul pentru care ma pierd cu orele pe outlet-ul online Kurtmann, locul in care gasim obiecte vestimentare de la marci renumite precum: Zara, Bershka, Pull & Bear, Stradivarius la preturi foarte mici. Dar banuiesc ca stiti deja de Kurtmann, nu?

Sa va dezvalui un mic secret: in ultimul timp am facut o pasiune pentru incaltaminte, motiv pentru care mi-am cumparat 3 perechi de incaltaminte pentru iarna, intr-o luna. Acum, am pus ochii pe:

Botine Stradivarius
PRET: 109.90 RON







Botine Bershka
Pret: 119.90 RON


 Ce parere aveti? Mai multe modele gasiti in sectiunea botine dama .


Iar dumneavoastra domnilor, nu va plangeti! Spun asta pentru ca in jurul meu aud tot mai des replica" femeile ..Niciodata nu le poti opri.." Dragilor, asa cum voi mergeti la fotbal, asa ne permitem sa mergem la shopping. La urma urmei, doriti sa ne vedeti fericite, cu zambetul pe buze, corect? Si nu va puteti plange, mai ales daca aveti iubite/sotii ( asa ca mine).. Spun "asa ca mine" pentru ca, spre surprinderea anumitor barbati, eu ma gandesc mai mult la partenerul meu decat la mine. Astfel, incerc sa-l surprind de fiecare data, mai ales daca gasesc haine pentru barbati la preturi accesibile.

Exista femei carora nu le place "sa shopinguiasca"? Ce parere aveti despre shopping-ul online? PRO sau CONTRA?




4 comments

  1. plioti nicoletta manuelaDecember 12, 2013 at 10:17 AM

    vezi, daca fata aia de la stiri facea cumparaturi online...saracul iubit nu se mai arunca de la etajul mall-ului :)))

    ReplyDelete
  2. Imi place si shoppingul online dar cred ca cel mai frumos e cand pierd orele prin magazine, pot sa vad produsul, sa-l probez si sa simt materialul. Cand nu e timp, e perfect cel online si daca mai sunt si reduceri, e perfect.
    http://allaboutmakeupandbeauty.wordpress.com/

    ReplyDelete

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!