Idei - cadouri de Craciun

Craciunul se apropie cu pasi repezi, iar tu nu ai cadoul pregatit pentru persoana iubita ? Nu stii ce cosmetice sa ii cumperi, fiindca esti barbat, iar ea e tare pretentioasa. La haine nu te bagi pentru ca e posibil sa-ti dea cu ele in cap, in loc sa o faci sa urle de fericire. In cazul acesta, ce sa faci?  Hai sa te ajut cu o idee. Daca ar fi fost vara, te-as fi indrumat sa o duci la  Nisipurile de aur Bulgaria Constantin si Elena Bulgaria sau Sunny Beach Bulgaria ( totusi, daca te gandesti la asta, afla ca  sunt reduceri de pana la 18% pana la sfarsitul lunii februarie) insa e iarna, iar cateva zile in fata semineului cu un vin bun si muzica specifica acestei perioade, cred ca ar fi cadoul minunat. Tu si ea, pe partie, alergand unul dupa celalalt, ce poate fi mai frumos?





Dar daca e ca mine, dependenta de cosmetice, te provoc sa te uiti mai jos si sa alegi unul dintre aceste cadouri. Cu siguranta nu vei da gres. Trust me!

1. Pensule Real Techniques - o investitie incredibil de buna. Cred ca orice femeie ar fi fericita sa le aibe in colectia sa. 

2. Palete farduri Sleek - pe toate gusturile.



3. Cu produsele de la Bioderma sigur nu veti da gres. 

Sunt curioasa daca sunt si persoane care au deja pregatite cadourile de Craciun pentru cei dragi. Daca da, astept sa imi lasati comentariu si sa-mi spuneti despre ce este vorba. 







2 comments

  1. dintotdeauna am tanjit la paletele Sleek...si cred ca o sa tot o mai fac pana cand voi pune mana pe una:)

    tocmai am dat drumul unui giveaway pe blogul meu,

    would you like to join it?

    http://thatswhywesmile.blogspot.ro/2013/12/giveaway-de-craciun-castiga-o-pereche.html



    te pup

    ReplyDelete
  2. Da! Si eu imi doresc o paleta sleek! Acum am alta lotiune pentru demachiat dar sper ca urmatorul produs de curatat fata sa fie lotiunea micelara de la bioderma, am citit/auzit foarte mult lucruri despre ea!
    http://allaboutmakeupandbeauty.wordpress.com/

    ReplyDelete

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!