Review: Solutie Micerala Sublime Soft L'oreal Paris

O greseala frecventa pe care am intalnit-o printre fetele din generatia mea este urmatoarea: rareori vezi una nemachiata, insa spre surprinderea mea, putine acorda atentia necesara ingrijirii tenului. Pentru a avea un ten frumos, este esential sa il demachiem/ curatam inainte de culare, dar si dimineata, inainte de a-l hidrata, pregatind-ul astfel pentru machiaj.



De mult timp sunt in cautarea unui produs de demachiere care sa imi satisfaca nevoile. Pana acum am incercat zeci de produse; de unele am fost multumita, de altele mai putin. Printre acestea am folosit demachiantul de la Liz Earle (review aici) care mi s-a parut extraordinar. Din pacate, nu se gaseste la noi in tara. Singurul mod in care l-as putea achizitiona ar fi de pe site-ul oficial , asta insemnand sa platesc atat produsul in sine ( 14.75 lire) cat si transportul. Nu-i foarte avantajos, mai ales daca avem alte alternative, la un pret mai accesibil, asa-i ?!
Am folosit atat laptele demachiant Herbagen cu ulei de masline,, dar si demachiantul aimeea care m-a multumit d.p.d.v. al ingredientelor.
Singura problema este ca dupa fiecare in parte, simteam nevoia sa imi clatesc tenul.

Astazi vreau sa va vorbesc despre un produs ideal: ieftin, contine ingrediente benefice tenului, iar cantitatea este suficienta. Discut despre noua lotiunea micelara Sublime Soft de la L'oreal Paris.



O senzație de calmare pentru pielea sensibilă. 
Pielea sensibilă, precum și cea uscată, poate produce o serie de plăci roșiatice difuze sau localizate care sunt uneori acompaniate de o senzație de căldură. De asemenea, se deshidratează rapid, lucru care îi accentuează fragilitatea și produce senzația de piele care ține.
Factori externi precum și stresul pot fi stimuli care îi afectează echilibrul deja delicat. Deși este un pas esențial, curățarea feței poate agresa tenul dacă este dură sau, dacă, din contra, nu este suficient de eficientă, lansând reziduuri cu potențial iritant. Dar procesul de curățare este revoluționat și reinventat pentru o piele frumoasă. 
Curățarea nu mai este o povară ci un ritual esențial, fundamental pentru piele. Gama SUBLIME SOFT, special concepută pentru tenul uscat și sensibil, curată în profunzime pentru o piele perfect curată, vizibil reconfortată și catifelată.



 Lotiunea micelara Sublime Soft de la L'oreal Paris este prima de acest gen care a intrat in colectia mea. Imi propusesem sa-mi cumpar apa micelara de la Bioderma,  insa L'oreal a scos acest produs pe piata, care se pare a fi o alternativa la Bioderma Sensibio H20.
Apa micelara este un produs destinat demachierii blande. Aceasta contine micelii care elimina impuritatile tenlui, lasandu-l curat si hidratat.
Astfel, Lotiunea Sublime soft este special conceputa pentru tenul uscat sau sensibil.
Ambalajul este unul practic. Desi colegele mele de  blogosfera se plang de faptul ca pierd destul de mult produs, eu ma descurc foarte bine si am grija sa dozez cantitatea necesara. De ce? Simplu. Pun discheta din bumbac exact unde iese produsul, turnand foarte putin.
Acest produs nu are miros sau culoare; de asemenea nu contine alcool sau parfum. Imi place enorm ca nu ramane o pelicula grasa dupa demachiere, fiind nevoita sa clatesc tenul. 
Folosesc acest produs atat pentru indepartarea machiajului de pe fata, cat si de pe pleoape si buze, fara sa ma usture ochii, fara sa ma aleg cu vreo iritatie. De asemenea, machiajul se indeparteaza usor.
Imi place senzatia de dupa demachiere. Tenul se simte curat,  in adevaratul sens al cuvantului.



Un astfel de produs ( 200ml) mi-a ajuns timp de o de zile, folosindu-l atat dimineata cat si seara. Treaba buna e ca de vreo 3 luni il tot gasesc la oferte in Carrefour. De la 18-19 Ron la 14 Ron.

Ingredientele sunt foarte bune, iar la pretul acesta, cu siguranta ramane una dintre marile descoperiri ale lui 2013:)
"Tehnologia Sublime Soft: D-Panthenol * precursor al vitaminei B5, cu două acțiuni care îmbunătățesc aspectul pielii, calmeaza pielea uscată și crește gradul de hidratare. Ne dezvăluie o piele pură, catifelată, fără disconfort sau iritații."



Apa micelara este valabila 6 luni de la deschidere.
Se gaseste:  In supermarket-uri precum Auchan, Carrfour, Kaufland, etc.
Recomandata pentru toate tipurile de ten.

In concluzie, eu recomand acest produs! Deja prietenele mele au inceput sa foloseasca aceasta apa micelara la recomandarea mea si va pot spune ca sunt foarte multumite.

Voi ati incercat acest produs? Daca da, ce parere aveti?
Daca nu, ati dori sa o incercati?








2 comments

  1. Am tot zis ca o sa o cumpar si eu dar mereu am amanat. Momentam am una de la Becos care e senzationala....si si sa nu mai spun ca am avut una de la Blanchette B din Kaufland si am fost mai mult decat multumita de ea :D

    ReplyDelete
  2. imi place mult. acum mi-am luat cea de la garnier, tot imi place si e mai avantajoasa la pret.puppp

    ReplyDelete

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!