Noutati în teste - Elevina.ro

O bloggerita de beauty trebuie sa fie la curent cu noutatile, sa testeze tot felul de produse pentru a impartasi parerea cu cititorii blogului.
Asta incerc sa fac si eu. Astfel, am primit din partea magazinului online Elevina.ro patru produse pentru testare. 





Apa micelara Skincode Essential

Este dedicata tuturor tipurilor de ten. Se foloseste pentru indepartarea machiajului si a impuritatilor.
 . DIn cate am observat, Andreea Raicu incadreaza aceasta apa micelara in top 5 spunand ca" Formula contine polizaharide din drojdie de grau, extract din seminte de Tamarind si suc de Aloe ce permit regenerarea celulara si refacerea elasticitatii pielii."
In curand va urma un review detaliat.

Crema de corp Herbagen cu extract de melc

Am ales aceasta crema, deoarece "Contribuie la prevenirea sau repararea deformarilor pielii ce pot apare sub forma vergeturilor sau a celulitei in zona abdominala, membrelor, datorita intinderii pielii si ruperii fibrelor componente sau acumularii de tesut adipos (dupa cure de slabire sau in sarcina). Previne formarea vergeturilor ce pot apare in perioada prenatala. Contine Poly Helixan, complex extras din secretia melcului de gradina, bogat in acid glicolic, cu efect de peeling, alantoina - regenerant tisular, colagen, elastina, ce refac fibrele principale, proteine ce refac fibrele principale, proteine ce contribuie la nutritia si finetea pielii, vitamine A, C, E cu rol antioxidant si antiinflamator, enzime proteolitice, ce imbunatatesc productia de celule noi. Formula este imbogatita cu: unt de sheea, ulei de morcov, ulei de masline, substante ce hranesc, maresc elasticitatea, fermitatea si confera o culoare sanatoasa pielii. Se aplica zilnic dupa baie pe abdomen, coapse, sani, decolteu, prin masare. In cateva saptamani se observa o modificare vizibila a aspectului pielii care devine mai neteda, mai ferma cu o structura imbunatatita."

Dupa cum se observa, am inceput sa o folosesc. Daca face ceea ce promite, veti afla peste cateva saptamani. Va pot spune doar ca hidrateaza foarte bine, pielea ramane moale, iar mirosul este foarte placut. Sa vedem rezultatele.



Balsam Indola Volume & Restructure 

Ati auzit de Indola?
Indola este un brand international de produse profesionale destinate ingrijirii parului.
Eu am ales un balsam pentru volum de tip spray care se foloseste pe par uscat.
"Acest spray cu acţiune multiplă restructurează, dă volum şi hidratează, pentru a ajuta la protecţia împotriva căldurii uscătorului, pentru un păr care este vizibil mai voluminos şi cu un aspect mai îngrijit. Nivel fixare 2."
Revin cu detalii intr-o postare separata, dupa o folosire mai indelungata a acestui produs.




Trusa de rujuri Fraulein





Acestea sunt produsele despre care va voi vorbi in viitorul apropiat. Spuneti-mi, care este produsul care v-a atras atentia in mod deosebit?

De asemenea, daca va abonati la newsletter puteti castiga o trusa de machiaj profesionala 180 culori Fraulein 38.









5 comments

  1. Buna! Sunt tare curioasa de crema de corp de la Herbagen :)
    Sa le folosesti cu placere :*

    ReplyDelete
  2. Foarte tentante toate produsele :) Eu am plasat azi o comanda mica, mica si mi-am luat doua produse de la Parisax si unul de la Olay :D Pupici

    ReplyDelete
  3. Buna Roxana. Si pe mine m-a atras in mod deosebit crema de corp cu extract de melc. Acum sa vedem daca face si ce promite. Pupici

    ReplyDelete
  4. Ce dragut. Sa le folosesti cu placere. Cand le primesti sa ni le arati si noua. Pup :*

    ReplyDelete
  5. AlinaluibrumarelMay 6, 2014 at 9:40 AM

    sa le folosesti cu placere :).

    mie mi-a atras atentia cel mai tare crema cu extract de melc :).

    ReplyDelete

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!