Conturarea sprancenelor cu W7 Brow Bar

Stiati ca sprancenele reprezinta cea mai importanta parte a fetei? Ele ne ajuta sa ascundem anumite defecte si nu numai. Astfel, conteaza extraordinar de mult forma pe care o dam sprancenelor. De asemenea, niste sprancene conturate corespunzator pot schimba intreaga fizionomie. Cand spun corespunzator, ma refer la culoare si la faptul ca trebuie sa arate cat mai natural.
Pentru conturarea sprancenelor putem alege creion, fard pentru sprancene sau corectorul sub forma de gel.
Astazi vreau sa va fac cunoscuta parerea mea despre kitul pentru sprancene W7 BROW BAR.



Acest kit contine:

- 4 farduri pentru sprancene
- 3 sabloane
- o pensula unghiulara pentru aplicarea fardului
-o pensula pentru gene si sprancene




In primul rand, mi se pare un produs must have mai ales daca machiezi si alte persoane. Patru nuante intr-un singur produs. Suna bine, asa-i?
In al doilea rand, as dori sa discutam despre fiecare nuanta in parte. Primul fard poate fi folosit mai degraba ca highlighter pentru a ilumina zona de sub spranceana.
Cel de-al doilea fard, un maro deschis, poate fi folosit pentru persoanele cu par blond si ten deschis. Cel de-al treilea fard ete un maro intens, iar nuanta cu numarul 4 este un gri carbune.


Fardurile sunt foarte pigmentate, usor sfaramicioase si rezista pana la demachiere.
Spre uimirea mea, pensula pentru aplicarea fardului mi-a lasat o impresie buna. De obicei, pensulele care insotesc anumite produse precum fardurile/pudrele sunt de proasta calitate. Aceasta chiar mi-a placut. Este perfect unghiulara si pot aplica produsul cu cea mai mare usurinta.

Contine 3 sabloane care pot fi folosite atat pentru a ajunge la forma dorita a sprancenelor, cat si pentru a le contura (daca nu exista indemanare pentru a realiza conturul cu mana libera)/vopsi.

In timpul unui machiaj pe care l-am realizat zilele trecute, am facut o fotografie in care am surprins o spranceana conturata si una neconturata. Se vede clar diferenta, nu-i asa?



Imaginati-va cum ar fi aratat cu sprancenele neconturate. Astfel veti intelege cat de important este sa avem o forma potrivita fizionomiei noastre, dar si conturarea sa fie facuta in mod corect.


Magazin onlineProduseCosmetice.ro
Pret: 44 Ron
Valabilitate: 12 luni de la deschidere
Produs in Anglia
Brand: w7

Singurul lucru care v-ar putea deranja ar fi faptul ca sunt usor sfaramicioase. Personal, nu ma deranjeaza, deoarece rezistenta si gradul de pigmentare sunt la nivelul asteptarilor mele. In plus, avem un intreg kit la pretul de doar 44 ron. Mie mi se pare o investitie buna.

In final, vreau sa va anunt ca magazinul ProduseCosmetice.ro au urmatoarea oferta:



Ce parere aveti? Va tenteaza acest kit?
Voi ce folositi pentru conturarea sprancenelor?












3 comments

  1. Oau! Arată tare bine! Doar că eu sunt blondă, şi nu ştiu cum ar arăta culorile mai deschise, pe sprâncenele mele aproape albe :))

    Te pup,
    www.mfashionhour.com

    ReplyDelete
  2. sunt foarte interesante postarile tale...mi-ar placea mult sa ne urmarim reciproc

    http://www.myab.me/

    ReplyDelete
  3. Foarte util kit si pret bun!Da, tentant.Cum ti se para sabloanele?Pup
    www.bysunshine.com

    ReplyDelete

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!