Make-up artist la Feeric Fashion Days

De cand mi-am descoperit pasiunea pentru machiaj, visul meu a fost sa machiez pentru show-uri de moda. Mereu m-a fascinat ideea de a sta in backstage alaturi de alti make-up artisti pentru a evidentia frumoasele trasaturi ale modelelor, in timp ce hair stylistii se ocupa de coafura acestora. Din fericire, visul mi s-a implinit mai repede decat ma asteptam.

Totul va incepe marti, 17 iunie, cu cea de-a saptea editie a celui mai mare festival de moda din Balcani, Feeric Fashion Days.



 "Pentru 6 zile se vor reuni designeri, fotografi, bloggeri și ziariști de modă din toate colțurile lumii Sibiu pentru prezentări de modă inedite, desfășurate în locații spectaculoase."


Am fost foarte incantata cand mi s-a propus sa fac parte din echipa de make-up artisti a Adelei Manolache, alaturi de Maria Dumitrescu si Lucia Iacob.  Nu pot sa va explic sentimentul minunat pe care-l traiesc. Mi-am promis ca voi face tot ceea ce pot pentru ca rezultatele sa fie deosebite si sa se ridice la nivelul asteptarilor.
Pentru ediția de anul acesta și-a anunțat participarea nume importante din industria mondială a modei. Vor sosi la Sibiu designeri celebri din străinătate, Charles & Ron, Yvette Haas, Filip Roth, Bojana Jevtic sau Evgheni Hudorojcov precum și unii dintre cei mai renumiți designeri români, Adina Buzatu, Iris Șerban, Cristian Samfira, Natalia Vasiliev, Bianca Popp sau Maria Simion. Colecțiile lor vor fi urmărite în festival de vicepreședintele Alta Moda, unul dintre cele mai importante proiecte de modă din lume, Valeria Mangani, invitatul de marcă al acestei ediții a Feeric Fashion Days.


Cea de-a șaptea ediție a Feeric Fashion Days programează prezentări de modă în fântâna arteziană din Piața Mare, în Piața Huet, pe Pasajul Scărilor, în curtea Muzeului de Istorie, printre tarabele din Piața Cibin, în Muzeul în Aer Liber din Dumbrava Sibiului, pe podul Regina Maria care traversează râul Cibin, în Muzeul Brukenthal, la monumentul Eroilor din Șelimbăr sau la Palatul Brukenthal din Avrig.





Acest festival va culmina cu cele doua seri de gala ce vor avea lor pe pasarela din Piata Mica.

 Sursa foto si informatii: Feeric.ro

De asemenea, fiecare seara se va incheia cu un after-party, iar pe 20 iunie, Directia 5 ne va incanta cu superbele melodii pe aceeasi pasarela.

Daca sunteti din Sibiu, va astept la Feeric Fashion Days.

Acum imi termin bagajul si ma bag la somn. Maine pornim la drum.
Va voi tine la curent cu tot ceea ce se petrece acolo. De abia astept!


7 comments

  1. waaaa felicitari ! ma bucur pentru tine, trebuie sa fie un sentiment fain.
    Si poate reusim sa ne intalnim, eu in weekend o sa fiu la Sibiu .


    Te pup

    ReplyDelete
  2. Felicitaaari! La anul imi propun sa particip si eu, dar in pubilc! Baftaaa! :*

    ReplyDelete
  3. Felicitaaari!! :*

    ReplyDelete
  4. Multuuuumesc >:D<

    ReplyDelete
  5. Ce frumos, ce frumooos. Felicitari, draga mea.


    Te pup

    ReplyDelete
  6. Oau, felicitari! Si mult succes! Te pup.

    ReplyDelete
  7. Foarte frumos, mult succes sunt sigura ca totul o sa fie perfect.Pup

    gya-make-up.blogspot.ro

    ReplyDelete

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!