Review: Crema fluida pentru corp anticelulita & antivergeturi Herbagen (Elevina.ro)

Astazi voi scrie despre experienta mea cu un produs de care toate sunteti interesate.
Vorbim despre crema fluida de corp cu extract de melc Herbagen, anticelulitica & antivergeturi.







Crema fluida de corp, antivergeturi, cu Extract din Melc contribuie la repararea tesuturilor deformate sub forma de vergeturi sau celulita ce pot aparea datorita intinderii pielii, ruperii fibrelor componente sau acumularilor de tesut adipos (dupa cure de slabire sau sarcina). Previne formarea vergeturilor din perioada prenatala

Contine 99% ingredienti valorosi de origine natura
la sau certificati organic. Testata dermatologic, netestata pe animale. Nu contine parabeni, parafine, siliconi, sulfati (sls), coloranti.


Produsul vine intr-un recipient de plastic prevazut cu o pompita cu ajutorul careia se poate doza cantitatea necesara. Probabil ati asteptat acest review cu nerabdare, deoarece aceasta crema promite sa contribuie la disparitia vergeturilor si a celulitei.
Mai intai de toate, trebuie sa clarificam un lucru. Nu te poti astepta ca o crema sa faca minuni indiferent de suma uriasa pe care o platesti pentru aceasta, daca tu duci o viata sedentara, te deplasezi doar cu masina, mananci doar fast-food, iar in plus nu vrei sa auzi de sport si miscare. Nu asa functioneaza lucrurile. 
Asa cum probabil ati mai auzit, frumusetea vine din interior. Astfel, este important sa avem o alimentatie echilibrata, bogata in fructe si legume, cereale, salate ( in niciun caz bogata in alimente grase, dulciuri in exces, sucuri etc) pentru a preveni celulita, acneea etc.
De asemenea, sportul este foarte important si contribuie la disparitia acesteia. De abia apoi putem discuta si despre crema care ajuta la combaterea celulitei.
In concluzie, una fara cealalta nu se poate.
 Fiindca ne-am lamurit, este cazul sa discutam despre produsul nostru.



De ce crema Herbagen cu extract de melc este renumita?

Substanta naturala activa Polyhelixan, extrasa din secretia melcului de gradina Helix Aspersa, este un complex pretios format din:
-Acid glicolic - are efect de peeling asupra pielii
-Alantoina - reface tesuturile deformate
-Colagenul si elastina - refac fibrele principale
-Proteinele - contribuie la nutritia si finetea pielii
-Vitaminele A, C, E - au proprietati antiinflamatorii si antioxidante
-Enzimele proteolitice - imbunatatesc productia de celule noi

Experienta mea cu acest produs:

Pentru inceput, trebuie sa va marturisesc faptul ca de cand ma stiu am fost o persoana slabuta, fara celulita. Inainte aveam o viata mai activa, faceam si sport, insa de cand sunt la facultate, adica de 2 ani, sincera sa fiu am renuntat din "lipsa de timp" ( pe bune?).  Nici alimentatia nu a fost intotdeauna exemplara.
De ceva timp sunt obsedata de faptul ca celulita incearca sa isi faca loc in viata mea. Nu am mai stat pe ganduri, iar cand am vazut primele semne am inceput sa ma gandesc serios la acest lucru. Astfel, de mai bine de o luna merg de 3 ori pe saptamana aproximativ 8 km cu rolele, am renuntat la sucuri, paine, iar dulciuri cat mai putine. In schimb, am adaugat cerealele, fructele, laptele si legumele.
In plus, de o luna folosesc si crema herbagen cu extrac de melc.

Aceasta are un miros tare placut, fresh care persista.
Textura nu este grasa, iar imediat dupa aplicare este absorbita rapid de catre piele lasand-o moale și foarte, foarte fina ( piele de bebelus).
Substanta activa extrasa din secretia melcului este al doilea ingredient, dupa apa. Asta inseamna că se afla în cantitate mare si ca actioneaza exact unde si cand trebuie.

Dupa o luna de mers pe role, alimentatie adecvata È™i crema Herbagen, pot spune că primele semne de celulita au disparut. Este adevarat insa că daca strang de piele, mici gauri inca sunt. Am de gand insa sa continui în modul acesta pentru că este foarte important felul în care arat. Da, trebuie sa ma simt eu bine cu mine. Vreau sa cred că È™i acest produs contribuie la “alungarea” celulitei din viata mea.


Se spune că aceasta ajuta la repararea tesuturilor deformate sub forma de vergeturi. 
Vergeturile sunt de doua feluri: de culoare rosie si de culoare albaCele de culoare rosie se pot elimina, insa cele de culoare alba se pot diminua.  Din pacate insa, niciodata nu vei scapa definitiv de ele. 
Eu am cateva vergeturi albe si sincera sa fiu am vazut mici imbunatatiri. Totusi, recomand folosirea acestei creme pentru a preveni formarea vergeturilor ( in special femeilor insarcinate).

Este o crema hidratanta care contine ingrediente benefice.
Nu contine parabeni, parafine, siliconi, sulfati (sls), coloranti, ceea ce este un mare plus.
Formula este imbogatita cu: unt de shea, ulei de argan (bio), ulei de masline, substante nutritive, ce maresc elasticitatea si fermitatea pielii conferindu-i acesteia un aspect sanatos.





Magazin online: Elevina.ro
Pret:: 93.50 Ron
Cantitate: 200 ml
Produs romanesc

Per total, crema pentru corp Herbagen mie mi-a placut.
Nu uitati: secretul pentru a scapa de celulita: alimentatie sanatoasa, sport si o crema buna!
Una fara cealalta nu are cum sa ofere rezultatele dorite.







5 comments

  1. foarte interesant. merita citit

    ReplyDelete
  2. N-am incercat acest produs si nici un produs pt vergeturi dar acesta dupa spusele tale ma facut curioasa♡ poate il incerc :-* pupici frumoaso

    ReplyDelete
  3. Asa este. Te pup si eu:*

    ReplyDelete

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!