Event: Noutati de iarna Marionnaud

In urma cu o saptamana am mers la lansarea noilor colectii de iarna in Marrionaud Mario Plaza. O atmosfera placuta si multe persoane nerabdatoare se descopere noile produse, dar si noile branduri aparute precum Skin Chemists.
Seturile de baie Bomb Cosmetics arata senzational, iar paletele de machiaj mi-au atras atentia imediat ce am ajuns in locatie. Am fot rasfatate cu delicii de la Grace Couture Cakes, iar cine dorea putea sa beneficieze de sedinta de machiaj, dar si de manichiura. 
Cat despre preturile paletelor, acesta variaza in functie de marime. Mai jos va asteapta multe fotografii in care gasiti atat produsele, dar si preturile acestora.



































La plecare, am primit un goodie bag ce contine urmatoarele produse. Abia astept sa le testez si sa va spun parerea mea despre acestea.


Pana atunci, eu zic sa mergeti si sa testati noile produse direct in magazin. Nu aveti ce pierde, va asigur.
CU siguranta veti gasi cadoul potrivit pentru cei dragi!




3 comments

  1. Iti vine sa mananci asemenea delicii, in mare parte e vina lor ca le realizeaza asa genial; cat despre preturi sunt foarte atractive, cu siguranta daca eram prin preajma veneam acasa cu o sacosa plina ochi cu asa bunatati! <3

    ReplyDelete
  2. Ce de bunatati,le-am vazut si eu dar nu am apucat sa cumpar nimic <3

    ReplyDelete
  3. Bai nene cum arata prajiturile alea, mama, mama :)).
    Sa faci machiaje cu paleta aia, chiar sunt curioasa cum e! :*

    ReplyDelete

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!