Miniprix. Reduceri de sarbatori

Nu pot sa cred ca ne apropiem de jumatatea lunii decembrie. Timpul zboara mult prea repede. Desi am tendinta de a deveni nostalgica, prefer totusi sa incerc sa ma bucur de tot ceea ce urmeaza. Prefer sa ma las cuprinsa de magia sarbatorilor de iarna, pentru ca acesta este singurul motiv care ma ajuta sa depasesc cu brio aceasta perioada. Nu, nu imi plac iarna, vantul, zapada topita, frigul. Ma indispun toate acestea. Dar astept cu nerabdare momentul in care impodobesc bradul, iar pe fundal se aud colinde...Ei, da! Asta iubesc! Ador Craciunul pentru ca ma transforma in copilul de odinioara si pentru ca este un prilej de a oferi cadouri celor dragi. Cadouri...cui nu ii plac cadourile?
Iubesc sa fac surprize celorlalti. Reactiile celor in cauza ma fac atat de fericita! Nici nu aveti idee! Este minunat sa stii ca sunt persoane care se gandesc la tine. Ce-i drept, eu sunt adepta cadourilor fara vreo ocazie speciala, insa profit de fiecare moment pentru a-i face fericiti pe cei din jurul meu.

Voi v-ati gandit cum ii veti surprinde pe cei dragi? Daca nu, cei de la Miniprix ne vin in ajutor atat cu idei de cadouri, cat si cu reduceri de sarbatori.

In primul rand, va prezint calendarul mosului. In fiecare zi, Miniprix ne pregateste cate o surpriza. 




Daca va grabiti, inca mai puteti beneficia de 30% reducere la pantofi si balerini de dama.

Ce imi place mie la nebunie? Faptul ca putem gasi modele pe toate gusturile precum: incaltaminte cu talpa joasa, platforma sau toc comod.


Si pentru ca vorbeam despre idei de cadouri, Miniprix ne pregateste o rubrica speciala pe care o gasiti pe site.



De asemenea, o alta oferta interesanta este urmatoarea:



In categoria Stock Shock gasiti articole cu reducere de pana la 80%. How cool is that?


Miniprix ofera transport gratuit la cumparaturi de peste 100 RON.
Daca produsul nu este ok, marimea nu este cea potrivita returul se face gratuit.


Asadar, spor la cumparaturi!

P.s. Mi-ar placea sa imi spuneti ce semnificatie au Sarbatorile de iarna pentru voi si ce fel de cadouri oferiti de Craciun celor dragi. 









No comments

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!