Rezumat: Modul extins incepatori DallesGO

Asa cum v-am spus aici, am inceput cursurile de make-up la Universul DallesGo. Initial, am vrut sa ma inscriu la modulul de avansati, insa mi s-a oferit oportunitatea de a face si modulul extins pentru incepatori.
Acesta a durat 6 saptamani, timp in care pot spune ca am realizat faptul ca tot ceea ce stiam si felul in care lucram pana in acel moment era ok. Mai mult decat atat, am invatat lucruri noi precum tehnica marului si banana inchisa/deschisa, acoperirea sprancenelor etc.
Imi place la nebunie faptul ca Nick este un profesor care ne dezvaluie foarte multe trucuri. Este de o calmitate rar intalnita si are rabdare sa explice fiecareia in parte, ceea ce este un plus pentru noi. Mai jos gasiti un rezumat a ceea ce am invatat eu din cele 6 sedinte.




1. Machiajul de mireasa

 Atunci cand vorbim despre un astfel de machiaj, vorbim despre luminozitate, transparenta. Tenul trebuie sa fie perfect, fara imperfectiuni. Ideea este sa punem in evidenta trasaturile frumoase ale miresei si sa incercam sa ascundem defectele.
De asemenea, un alt aspect foarte important este rezistenta machiajului. Un lucru important pe care l-am invatat de la Nick este sa nu folosim crema cu SPF mare inainte de aplicarea machiajului, deoarece rezistenta acestuia scade.  (mai multe despre acest machiaj puteti citi aici )




2. Machiaj arabesc

Acest tip de machiaj are ca scop evidentierea ochilor. Se merge pe forma alungita, tip cat eyes ( ochi de pisica). Desi majoritatea machiajelor pe care le-am vazut pe youtube au foarte mult negru, Nick ne-a spus ca acesta trebuie evitat. Se pune accentul pe culori puternice, vii,  pigmenti, eyeliner negru sau de diferite culori.
Tenul trebuie obligatoriu sa fie impecabil, fara imperfectiuni, sprancenele puternic conturate, iar sub acestea neaparat un fard care sa ilumineze privirea.
Buzele ar fi ideal sa le pastram mai naturale, insa nu este o regula. Cert este totusi ca vrem sa evidentiem ochii asa ca ar fi cea mai buna alegere.
Tipul acesta de machiaj nu implica conturarea puternica a fetei. Teoretic, ar trebui sa nu folosim deloc pudra pentru contur. Tenul trebuie sa radieze, sa para sanatos asa ca putem apela la iluminatoare. 
Ah, si sa nu uitam de gene false! Genele trebuie sa fie cat mai bogate si dese. 
Machiajul meu ar fi aratat mult mai bine cu o astfel de pereche de gene, asa-i?




3. Machiaj in tendintele sezonului

Tendintele in machiaj pentru toamna-iarna 2014/2015 sunt foarte vaste. Poti alege un machiaj natural ( ten curat, plin de prospetime), sau poti apela la farduri stralucitoare precum propune Dior. Sa nu uitam de machiajul Twiggy ( anii 60) propus de Versace si  de eyeliner atat negru, cat si in culori vibrante.
Personal, ador sa pun accentul pe buze. Un ruj inchis precum burgundy sau purple mi se pare awesome, insa am ales sa realizez un soft metallic smokey eyes asa cum propune anul acesta Givenchy.






4. Tehnica creionului
( banana inchisa)

Aceasta tehnica este importanta deoarece evidentiaza pliul pleoapei si corecteaza pleoapele cazute.
De asemenea, presupune multa rabdare si ne invata pe noi, ca make-up artisti sa lucram detaliile asa cum se cuvine. Imi place enorm tehnica creionului si recunosc ca modul in care m-a invatat Nick sa realizez acest machiaj m-a ajutat enorm sa inteleg cum stau de fapt lucrurile. Sunt anumite reguli de care trebuie sa tinem cont cu sfintenie atunci cand incepem sa lucram. 




5. Tehnica "marului"

Probabil nu ati auzit de aceasta tehnica sub denumirea de mai sus.
Este acel machiaj in care umbrim atat coltul extern, cat si coltul intern al ochiului, iar culoarea deschisa se aplica in dreptul pupilei, pe centru.




6. Machiaj Transformational: Halloweeen

Ultimul curs a avut ca tema machiajul de Halloween. Am ales un machiaj care a necesitat acoperirea sprancenelor. A fost o provocare pentru mine si mi-a placut tare mult rezultatul.



Acesta este rezumatul celor 6 saptamani petrecute la DallesGO.
Miercurea aceasta am inceput modulul de avansati care dureaza 12 saptamani. Mi-am propus sa fac cate o postare dupa fiecare curs, asa ca in urmatoarele zile voi posta primul machiaj realizat in cadrul celui de-al doilea modul.


Sper din suflet sa va fie folositoare aceste postari.









8 comments

  1. Felicitări ♥♥♥

    ReplyDelete
  2. Foarte frumoase machiajele pe care le-ai realizat , iti urez mult succes in continuare! Te pup !

    http://madalinaelenao.blogspot.ro/

    ReplyDelete
  3. Mult succes! Tu oricum esti o talentata si te descurci minunat! :*

    ReplyDelete
  4. Ce draguut! Imi plac rezultatele tale si sigur vei invata muuulte trucuri noi in urmatorul modul! Felicitari si succes in continuare! :*

    ReplyDelete
  5. Multumesc mult, Lory! Voi imparti cu voi tot ceea ce am invatat!

    ReplyDelete

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!