Si ce daca am 21?

   E ciudat sa constientizezi ca anii trec, transforma peste noapte niste copii in oameni mari si sa nu poti face nimic. Timpul este principalul inamic al meu, al tau, al tuturor. I-as declara razboi, dar ma dau batuta. Stiu ca nu as castiga. Da, realizez ca acesta este cursul vietii, desi mult timp am refuzat sa cred asta. Acum am inteles. In loc sa ma impotrivesc, am ales sa traiesc din plin. Sunt aici, iar datoria mea este sa ma bucur de fiecare moment si sa fac in asa fel incat fiecare clipa din viata mea sa fie speciala.


Stau si arunc o privire de ansamblu. Ce vad?
Douazeci si unu de ani, zeci de realizari si o mie de vise. Realizarile acelea au fost si ele vise candva. Imi demonstrez pe zi ce trece ca si eu pot, desi increderea de sine nu a fost intotdeauna punctul meu forte. Dar stii ce? Realizez ca sunt mai puternica decat mi-am inchipuit, ca m-am dezvoltat frumos, ca pe zi ce trece depun tot mai mult suflet in ceea ce fac, iar universul meu prinde contur. Usor, usor. Cu fiecare an care trece devin o versiune mai buna a mea. 



S-au implinit 21 ani de cand minunata mea mama si-a adus pe lume "propriul inger", asa cum sustine ea. In tot acest timp am invatat lucruri importante. Culmea e ca, un lucru important este sa te bucuri de lucrurile marunte.E unul dintre principiile mele dupa care imi ghidez viata. Voi stiti asta. Nu este prima data cand mentionez acest aspect.
Poate pentru tine este o problema ca nu ai la scara masina aia geniala pe care ti-o doresti de atata timp sau ultimul iphone aparut. 
Eu am invatat sa apreciez faptul ca la fiecare sfarsit de saptamana merg acasa, unde ii gasesc pe ai mei si care ma asteapta cu nerabdare. Sa ii vad, sa ii imbratisez si sa le spun cat de mult ii iubesc. Pe ei, cei care sprijina fiecare idee a mea oricat de nebuneasca ar fi aceasta, pentru ca au incredere in mine. Pentru ca atunci cand eu cad, ei sunt acolo si spun "Tu esti puternica. Ridica-te si mergi mai departe, asa cum te-am invatat".

Sunt fericita si zambesc in fiecare zi pentru ca am motive. Ma trezesc, sunt sanatoasa, iar in jurul meu am oameni care ma iubesc si pentru care contez cu adevarat. Sunt putini acei oameni ( profunzi), dar exista. Sunt aceia care stiu sa vada si dincolo de aparente, carora le-am dat voie sa ma cunoasca cu adevarat, in fara carora mi-am deschis sufletul si care au stiut sa pretuiasca acest lucru.
Si da, imi doresc sa molipsesc pe toata lumea cu zambetul si energia mea! 

Sunt fericita pentru ca pe zi ce trece devin tot mai buna in ceea ce fac. A fost un an minunat in care am evoluat mult, am luat parte la evenimente la care nu visam prea curand. Am machiat peste o suta de persoane vara aceasta, si peste 30 in 2 zile, la Cosmetics Beauty Hair. Am adus zambetul pe buze si am redat increderea de sine multor fete prin machiaj. Iubesc ceea ce fac si ma face sa ma simt implinita. 

Am o multime de planuri pentru viitor. Sper din suflet sa realizez tot ceea ce mi-am propus. De asemenea, ceea ce imi doresc pentru mine, imi doresc si pentru voi!

Daca m-ar fi intrebat cineva in urma cu o saptamana "Ce faci de ziua ta?", as fi spus "Nimic special." Astazi pot spune ca a fost una dintre cele mai frumoase aniversari de pana acum si care a durat aproape o saptamana.
Surprinzator este faptul ca o multime de oameni minunati au incercat din rasputeri sa imi arate cat de importanta sunt pentru ei. Am primit o multime de cadouri pe care le puteti vedea mai jos.

Cadourile de mai jos sunt pur si simplu cele materiale si doar o parte din ele. Stii ce conteaza, de fapt? Ca L, desi lucreaza non-stop, peste hotare, a facut rost de numarul meu si m-a sunat sa imi spuna "La multi ani, fata. Imi e dor de tine". La fel si K. 
 Li a stat 8 ore sa lucreze la un colier hand-made, desi ea este atat de neindemanatica. Stia doar ca va fi pe placul meu. O iubesc si ii multumesc.  F mi-a facut un colaj si mi-a scris pe pat "La multi ani", iar A a stat sa se uite la tutoriale pe youtube pentru a vedea ce trusa de make-up sa imi cumpere. Saracutul e nepriceput la capitolul acesta, dar stia ca o sa ma bucure enorm. Iar ceilalti au tinut cont de gusturile mele pentru ca"Alina, tu esti altfel. Esti mai diferita."
As vorbi la nesfarsit despre asta, despre surprizele pe care cei dragi mi le-au facut. Prefer sa le pastrez intr-un loc aparte, in inima mea.
 Fiecare cadou a fost daruit cu dragoste si nu doar "Pentru ca trebuie. Pentru ca asa este frumos", iar eu nu pot decat sa le multumesc.































Multumesc din suflet tuturor celor care au fost langa mine. Multumesc tuturor celor care s-au gandit la mine. Multumesc voua, celor care mi-ati lasat mesaje pe facebook.
Multumesc. Ati facut ca aceasta zi sa fie atat de speciala! 








3 comments

  1. Nu am cuvinte, am citi cu atat interes articolul pentru ca ai scris atat de frumos despre oamenii de langa tine, si prin prisma acestui fapt(nu ca nu mi-as fi dat seama) ca tu esti o persoana foarte speciala, nu numai pentru ei, pentru ceea ce stii sa faci si prin faptul ca existi... Sper sa ti se concretizeze visele si sa fii inconjurata in continuare de oameni deosebiti si care te iubesc!!
    Cadourile sunt.... jos palaria!!! <3

    ReplyDelete
  2. Ce draguuut! Ma bucur mult ca inca mai exista astfel de oameni...oameni diferiti! Imi amintesc ca si eu eram considerata asa, insa uite ca viata m-a schimbat...poate pentru unii am ramas asa, iar pentru altii m-am schimbat. Important este sa te simti bine asa cum esti si sa nu te schimbi pentru nimeni! Fiecare are momente mai bune, mai putin bune - important este sa iesi la suprafata mai puternica!!! Te felicit pentru munca depusa pana acum si stiu ca visele din mintea si sufletul tau de la aniversare vor deveni realitate pana la 22! Esti puternica, ambitioasa si sigur vei reusi ce iti propui! Nu esti singura, iar asta este o binecuvantare!
    Inca o data iti urez "la multi ani fericiti si sanatosi!"


    Te pup cu drag si ma bucur ca te-am cunoscut...macar putin! :)

    ReplyDelete
  3. Multumesc din suflet,Alina! Ma bucur sa stiu ca e bine ce fac:)
    Te pup cu mare drag!

    ReplyDelete

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!