Creativitatea vine din interior - Campanie umanitara pentru nevazatori

Cosmobeauty si Label.m lanseaza campania umanitara “Creativitatea vine din interior” care are drept scop ajutorarea oamenilor nevazatori.




Pornind de la ideea ca deşi numeroase meserii creative sunt bazate pe vizual, talentul nu ţine cont de alte criterii, campania îşi propune sa fie un suport pentru persoanele nevazatoare. În plus, label.m încearca sa fie nu doar un ajutor financiar ci mai ales moral, accentuând faptul ca şi persoanele care se lupta cu aceasta dizabilitate îşi pot exprima creativitatea şi pot face performanţa chiar şi într-un domeniu bazat pe imagine.
În cadrul evenimentului vor participa mai mulţi hairstilişti care accepta provocarea de a coafa legaţi la ochi pentru a arata ca talentul, creativitatea nu sunt condiţionate de simţul vazului. Toţi participanţii acestei campanii sunt invitaţi sa ajute cu o suma minima, iar fondurile obţinute vor fi donate unei organizaţii pentru nevazatori.
10 % din vânzarile de produse Label.m Romania realizate pe 14 martie in cadrul expozitiei vor fi donate cauzei.

Campania va avea loc la Expoziţia Cosmobeauty ce se va desfaşura în 13-15 martie la Sala Polivalenta. Cei interesaţi sa faca parte din acest proiect umanitar sunt rugaţi sa ne contacteze la nr. 0726 244 453.

Mai multe detalii despre Cosmobeauty 2015 gasiti aici.

Ne vedem acolo!


No comments

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!