Cosmobeauty 2015: Participa gratuit la workshop-ul Tiger Nails

Timpul trece, iar targul de frumusete, Cosmobeauty 2015, se apropie cu pasi repezi. Sper ca ati inceput sa puneti bani deoparte pentru ca tentatiile vor fi mari. Daca nu ati facut asta, nu-i nimic. Dragi doamne si domnisoare pasionate de manichiura, am o veste buna pentru voi.
 Vineri, 13 Martie, intre orele 13:30- 15:30, puteti participa gratuit la workshop-ul Tiger Nails.


"Pentru prima oara in Romania in cadrul unei expozitii de beauty, iti oferim sansa sa participi la un mini-workshop GRATUIT si, pentru 2 ore, sa inveti de la trainerii Tiger Nails. Vino Vineri, 13 Martie 2015, a Cosmobeauty si poti participa la prezentarea sustinuta de echipa Tiger Nails in care iti vor fi impartasite tehnici profesionale, creativitate si nail art la cel mai inalt nivel."





Cum poti participa?

1. Ca si eleva - locuri limitate - vei ocupa un loc la una din mesele disponibile si vei lucra odata cu trainerii
2. Ca si spectator - locuri nelimitate - vei avea ocazia sa vezi demonstratii live si sa intri in contact cu trainerii Tiger Nails care vor raspunde la intrebari si vor impartasi din experienta lor

Cum te inscrii ca eleva?

Trimite un e-mail la adresa office@portacom.ro in care sa spui ce tehnica de design ti-ai dori sa cunosti si o fotografie reprezentativa a acesteia, datele tale de contact si un scurt CV al activitatii profesionale (experienta, cursuri, etc) pana pe 28 Februarie 2015 si poti castiga unul dintre locurile disponibile. 
Toate locurile disponibile vor fi oferite GRATUIT celor mai norocoase persoane cu inscrierea validata de organizatori. Participantele in calitate de eleve vor fi informate ulterior despre lista cu produse necesare lucrului


Mai multe detalii despre Cosmobeauty 2015 gasiti aici.

Abia astept sa ne intalnim acolo!










No comments

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!