Haul Martie: Kiko, Inglot, BHcosmetics, Catrice

Martie a fost o luna in care am cumparat destul de multe produse cosmetice, iar astazi vreau sa vi le prezint si sa imi spuneti care sunt acele produse despre care vreti sa aflati mai multe informatii.

Pentru prima data am ajuns la KIKO in urma cu 3 ani, cand am mers in Spania, iar de atunci sunt pur si simplu fascinata de produsele lor. Imi amintesc ca eram in cautarea rujului portocaliu mat. Un an intreg am cumparat diferite rujuri, insa nici macar unul nu era ceea ce imi doream cu adevarat. Cand am ajuns la Kiko, am gasit cel mai frumos ruj portocaliu si mi-am luat 2 bucati atunci. Am scris despre acesta aici.

Cand am auzit ca scumpa mea matusa se pregateste sa vina in Romania, imediat mi-am facut un wishlist si l-am trimis. Iata ce am ales:





1. Pudra bronzanta/bronzer powder - nuanta 104 Cinnamon - am luat-o pentru conturarea tenului deschis. Am citit multe review-uri pozitive. Imi place pentru ca nu are tenta aceea portocalie, artificiala. Pare a se consuma tare greu. Costa 9.90 EUR (aproximativ 45 ron) si se gaseste aici



2. KIKO Water Eyeashadows -  Initial doream sa achizitionez 218 si 208, cel de-al doilea fiind dupe dupa MAC Whisper of Guilt. Din pacate, nu a fost pe stoc asa ca am ales 218 si 219. M-am indragostit imediat de ele.Sunt produse multifunctionale. Se pot folosi atat pentru ochi, cat si ca blush. Arata formidabil. Sunt disponibile 32 nuante, pretul per bucata este 8.90 EUR si se gasesc aici.








3. Lasting Gel Eyeliner - Sunt tare curioasa sa vad cum este, insa deocamdata folosesc Inglot 77. De asemenea, l-am luat fiindca am auzit lucruri bune despre acesta. Se gaseste aici la pretul de 8.90 EUR.



4. Invisible Powder - Am ales pudra libera deoarece este best seller - asa ca vreau sa vad ce poate face si sa impartasesc cu voi opinia mea. Se gaseste aici la pretul de 11.90 EUR.







La jumatatea lunii am mers la Cosmobeauty. Mi-am luat de la Inglot eyeliner-ul gel de care va spuneam mai sus, dar si o pudra, acuarela de la Atelier Paris, pigmenti de la Pure Colors, creioane Jordana, gene Cupio, pensula Rubloff.. Pentru a vedea toate produsele achizitionate puteti accesa articolul Cosmobeauty 2015: Cumparaturi & Impresii





Panica mare cand cei de la BHCosmetics au avut reduceri, iar Anca de la Aquashells m-a facut sa imi cumpar paleta It's Judy Time. Mereu imi propun sa nu mai cumpar farduri fiindca am o colectie intreaga de palete, insa mereu apare o ispita. Intre timp am gasit glitter-ul  redus la care salivez de mult timp, insa nuantele pe care le doream nu erau disponibile. Astfel, m-am ales doar cu unul.







De multa vreme tot aud ca este tare laudat corectorul de la Catrice. Este disponibil in 2 nuante si costa doar 17 ron. Ce-i drept, este minunat! Cand Adela mi-a spus ca dupa MAC Pro Longwear, acesta este preferatul ei, nu mi-a venit sa cred. Este cremos, acoperire mare, nu se strange in ridurile fine. Ei bine, este amazing! 







Acestea sunt produsele pe care le-am achizitionat luna trecuta.
Astept sa imi spuneti despre ce produse vreti sa aflati mai multe informatii.








10 comments

  1. haha! nu incerca sa ma faci sa ma simt vinovata ca te-am corupt cu paleta lui Judy! Nu regret nimic! :))) Ai o gramada mare de bunatati tentate acum si-ti doresc sa te bucuri de ele! Te puuup!

    ReplyDelete
  2. Sa le folosesti cu spor baby. Si eu planuiesc o comanda la Kiko <3

    ReplyDelete
  3. Of, ce de bunatati ai tu acolo, te invidiez maxim (la modul bun). Astept reiew pt concealer-ul de la Catrice :D

    ReplyDelete
  4. Ce de cumpărături ai făcut în martie. Cred că m-ai întrecut. :)))
    Să le folosești pe toate cu drag! M-ai făcut să pun pe wishlist concealer-ul de la Catrice, pare a avea o acoperire foarte mare din swach.
    Pupici

    ReplyDelete
  5. Chiar are. Am ramas surprins placuta. Chiar trebuie sa il incerci :*

    ReplyDelete
  6. E genial. Ii voi face.
    P.s. trebuie sa il incerci neaparat.

    ReplyDelete
  7. :)))))))))))) Multumesc, te pup >:D<

    ReplyDelete
  8. Fara sa stau pe ganduri spun: corectorul Catrice! Nu stiam de el! Eu ii sunt fidela celui de la Nyx Concelear in a Jar si tare mi-as dori sa stiu cum este in comparatie cu acesta! :)
    Interesant look-ul/designul acelor farduri kiko! Si ce nuante!!!
    Draga mea, sa le folosesti cu bucurie!
    Astept review, cand poti tu, cand iti este ok!


    Pupicei, Alina!
    Ilda

    ReplyDelete
  9. Hey I've checked the collection and found it really attractive, I've also got great collection of eyeliner online at #Majorbrands.

    ReplyDelete

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!