Curatenia de Paste incepe cu Philips PowerPro Expert FC9723/09.

Ma ocup de make-up, blogging, merg la evenimente, dar sunt obsedata de curatenie. Apropiatii mei stiu ca in timpul liber fac...curat, desigur!
Supriza a venit in urma cu 2 saptamani, cand m-am inscris la campania BuzzStore si am fost aleasa sa testez aspiratorul fara sac Philips PowerPro Expert FC9723/09.

Pentru cei care nu stiu, BUZZStore este o agentie de marketing participativ care functioneaza pe un concept nou de business bazat pe cea mai puternica forta de influenta, recomandarea unui prieten!

Viziunea noastra este aceea de a aduce companiile mai aproapre de consumatori si de a crea un dialog direct cu acestia.



Mai exact, se fac campanii la care se poate inscrie oricine. Trebuie sa va faceti cont pe site, iar apoi sa completati chestionarul campaniei respective. In functie de anumite criterii, se aleg un numar de participanti (ex. 100, 500) care sa testeze gratuit cel mai noi produse lansate pe piata.




Asa cum va spuneam, de 2 saptamani sunt fascinata de noul meu aspirator fara sac Philips PowerPro Expert FC9723/09. 
Vechiul meu aspirator are sac, iar acesta chiar a fost o noutate pentru mine. Am fost tare entuziasmata cand am intrat in contact cu aceasta inovatie.





Aspiratorul fără sac Philips PowerPro Expert duce performanţa curăţării la un alt nivel. PowerCyclone 6 şi capul de aspirare TriActiveMax asigură rezultate de curăţare excepţionale pe toate tipurile de podele. Compartimentul pentru praf se goleşte fără efort.


In primul rand, design-ul acestui produs mi-a atras atentia. Mi se pare tare deosebit si elegant, dar si usor de manevrat. 
Acest aspirator vine cu un cap principal de aspirare TriActiveMax, dar si cu un cap de aspirare DiamondFlex, un accesoriu pentru spatii inguste si 2-in-1 perie/cap de aspirare mic.

Capul de aspirare TriActiveMax cu actiuni de curatare 3 in 1 acopera perfect podeaua pentru a maximiza colectarea prafului..Deschide usor covorul cu talpa speciala, pentru a indeparta praful pana in profunzime. Aspira elemente mari cu orificiul mare din partea frontala. Sterge praful si murdaria de pe mobila si de pe pereti cu cele doua perii laterale.
Cap de aspirare ultrasubtire pentru suprafete dure, DiamondFlex, are o constructie extrem de subtire. Acesta ofera posibilitatea de rotire la 180 de grade va ajuta sa ajungeti cu usurinta in spatii inguste si sub mobila. Orificiul mare de la partea frontala aspira elementele mai mari.













Cablul de alimentare are o lungime de 7 m, iar recipientul pentru praf este foarte usor de golit.
Mai sus spuneam "PowerCyclone 6 asigură rezultate de curăţare excepţionale". Ce reprezinta PowerCyclone 6?


Constructia aerodinamica a PowerCyclone 6 minimizeaza rezistenta la aer si asigura rezultate exceptionale de curatare prin 3 etape deosebit de eficiente:
  • Aerul intra rapid in PowerCyclone gratie orificiului de admisie aer drept si lin.
  • Circuitul curbat de aer directioneaza rapid aerul in sus in compartimentul ciclonic.
  • in partea de sus a filtrului ciclonic, lamelele de evacuare indeparteaza eficient praful din aer.

De asemenea, vreau sa va mai spun faptul ca acest aspirator face parte din clasa de eficienta energetica A. Clasa de eficienta energetica este reprezentata de o scala a aparatelor notate de la A la G. A (verde) reprezinta "cel mai eficient", iar G (rosu) -"cel mai putin eficient". Astfel, acest aspirator are consum de energie redus, dar o putere mare de aspirare. Ce ti-ai dori mai mult de atat?


Atasat de compartimentul pentru praf se afla filtru care nu se schimba, ci se spala cu usurinta.  Este recomandat sa fie spalat de 4x pe an.
"Filtrul HEPA 10 şi AirSeal captează cele mai fine fire de praf înainte ca aerul să fie evacuat, pentru un mediu fără praf şi un aer curat şi sănătos"


Cei de la BuzzStore mi-au trimis si un kit de murdarie format din bilute de celuloza, bomboane decorative si confetti pentru a putea testa aspiraotorul in cele mai grele conditii.
Zis si facut. Am facut o comparatie intre aspiratorul pe care il detineam si cel nou. Am realizat un clip pe care il gasiti mai jos ca sa vedeti si voi diferenta.
Sunt extrem de incantata de acest produs. Cand spun ca a fost dragoste la prima vedere, va rog sa ma credeti pe cuvant! Am testat aspiratorul pe suprafete precum parchet, gresie si covor. Am aspirat tastatura cu peria din dotare si vreau sa va zic ca a facut o treaba super buna. 

De asemenea, cand aspir covorul ce acest apirator, acesta pare ca nou. Exact ca atunci cand este periat.  La prima folosire am ramas uimita de-a dreptul. Dupa o prima aspirare, nu imi venea sa cred cat praf exista in tapiterie si covor. Nu degeaba se spune "cu 40% mai mult praf aspirat."
Daca mai aveti si un animal in casa, credeti-ma ca acest produs este un must!



De asemenea, il puteti folosi fara grija atat dimineata cat si noaptea, deoarece zgomotul pe care il produce nu este deranjant. Nu-i nici cel mai silentios, insa va asigur ca cei din camera alaturata nu vor auzi absolut nimic.
 In clip veti vedea ca am facut acest test cu cele 2 aspiratoare, care consta in compararea celor 2 zgomote produse.

Aceasta mica "masina" de 5,5 kg mi-a usurat munca, iar eu va spun doar atat: priviti filmuletul ca sa nu ziceti ca il laud degeaba!



Ce parere aveti? Nu uitati ca si voi puteti testa cele mai noi produse de pe piata. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa va alaturati comunitatii Buzzstore. Pentru a va face cont, click aici.
Astept cu nerabdare feedback-ul vostru!





4 comments

  1. Irina Gabriela SimaApril 3, 2015 at 6:21 PM

    Ce e drept, aspiratorul este foarte bun si merita sa fie achizitionat! Pe mine m-a surpins intr-un mod placut faptul ca a reusit sa curete perfect covorul de firele de par de catel. Ma saturasem sa stau cu peria in mana.

    ReplyDelete
  2. Te inteleg perfect! Ma bucur ca impartasim aceeasi opinie.

    ReplyDelete
  3. Looks nice :) M&MFASHIONBITES mmfashionbites.blogspot.gr
    Maria V.

    ReplyDelete
  4. Sa ai spor la curatenie! Mi-ar place si mie un asemenea ajutor, as scapa de durerile de spate, caci e asa usor de utilizat si eficient incat si copiii mei l-ar putea folosi!

    ReplyDelete

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!