Event: FMWG a implinit 5 ani de blogging!

Vineri, 9 octombrie, am sarbatorit alaturi de From Mona With Gloss 5 ani de activitate. Gazda a fost restaurantul cu specific dacic, La Bordei.
Daca cititi blogurile de beauty, cu siguranta stiti cine este Mona. Este beauty&fashion blogger, make-up artist si consilier de frumusete si s-a remarcat pe langa articolele apreciate de pe blog prin numeroase aparitii în presa scrisă si TV, proiecte speciale si colaborari de ambasador de brand. Tot ea este si pe coperta revistei Avantaje in numarul de septembrie, iar eu vreau sa o felicit pentru aceste realizari. 

Cu Mona am colaborat anul trecut la propria sa revista. Am realizat articole in calitate de Fashion Editor. Am scris despre stilul pin-up si am luat parte la un shooting tare drag mie. Mai multe detalii gasiti aici.



In cadrul evenimentului am putut încerca in premiera in Romania manichiura cu imprimare digitala efectuata de Ink Nails Studio. De asemenea, The Body Shop a fost prezent cu noua gama Oils Of Life, ritualul intens revitalizant cu 3 uleiuri pretioase din seminte. Totodata, brand-ul a lansat in premiera un nou parfum, Black Musk.



Echipa de specialisti de la Robert Both Studio s-au ocupat de coafat ,iar sesiunile de machiaj au fost  asigurate de  Yves Rocher si Flormar.
Au fost prezenti si specialistii Secom t unde am putut testa texturi și arome, descoperind fito-dermatocosmeticele Life-flo.

Ca si in cadrul editiei trecute, atelierul de creatie Onebeat Fashion a prezentat o selectie de rochii de ocazie, perfecte pentru sezonul de toamna.

Va las cu pozele care fac cat 1000 de cuvinte, dar nu inainte de a mentiona sponsorii evenimentului:


 The Body Shop, Yves Rocher,Secom, L'Oréal Paris, Maybelline, Flormar, Robert Both Studio, Ink Nails Studio, OneBeat Fashion, Elmiplant, B.U., Centrul de Estetica Hipocrat, GWS Organic Beauty Center&SPA, Remington, CND Vinylux TopLine, Kashmir Hair System, Beauty Free.























Multumesc, draga Mona pentru invitatie. Iti doresc sa ai parte de tot ce iti doresti pentru ca esti o persoana minunata!






No comments

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!