SheIn autumn wishlist

De-a lungul timpului ati vazut multe outfit-uri pe blogul meu cu hainute achizitionate de pe SheIn. Stiu ca multe dintre voi ezitati sa va cumparati haine si accesorii de pe site-uri din strainatate din cauza faptului ca trebuie sa faceti plata prin paypal in momentul in care puneti comanda.
EI bine, nu aveti de ce sa va faceti griji. Eu comand de peste un an si nu am avut niciodata vreo problema. Coletul a ajuns de fiecare data la timp. In orice caz, in momentul in care comanda este plasata, primiti tracking number si puteti vedea unde se afla coletul in momentul respectiv.

Toamna a sosit, iar pentru noi, femeile, este inca un motiv pentru a ne reinnoi garderoba. Astfel, astazi vreau sa va arat cateva piese vestimentare care mie mi-au placut la nebunie inca de cand le-am vazut. Daca va intereseaza mai multe detalii legate de un articol, click pe fotografie pentru a va redirectiona pe site.



Khaki Long Sleeve Tassel Loose Coat

Pret:$39:30  $26.60





Black Slim Tassel PU Skirt

Pret: $24.69 $16.82





V-am spus ca anul acesta se poarta franjurile! V-am aratat aici un look, iar astazi revin cu noi articole care mi-au soptit "vrem sa ne porti". Sincera sa fiu, nu-s atat de dura sa le pot refuza, zic eu. Nu-i asa ca sunt superbe?!

Grey Long Sleeve Striped Faux Fur Coat

Pret:$53.76  $36.22


Pe mine m-a cucerit! Efectiv, imi place extrem de mult. Ceea ce imi displace este faptul ca marimea este one size.







Purple Long Sleeve Dipped Hem Loose Sweater

Pret:$24.60 $16.48




Navy High Neck Zipper Knit Sweater

Pret: $34.56 $23.00





Long Sleeve Slit Back Purple Sweater

Pret: $30.17 $20.26


Black Lace Up Zipper PU Chunky Heels

Pret: $55.58 $38.80

Black With Zipper Cloth Shape Shoulder Bag

Pret: $28.76 $19.33




Acestea sunt doar cateva din articolele care mie mi-au atras atentia si pe care eu le-as purta cu mare drag. Va invit pe site (click aici) pentru a naviga si a descoperi multe alte piese vestimentare.






No comments

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!