Casual Outfit


Casual este cuvântul ce caracterizează ținutele mele de zi cu zi. De obicei, nu sunt adepta ținutelor elegante și nici cele sport nu mă atrag foarte mult. Rochii elegante port doar la ocazii speciale, iar pantofi/sandale cu toc cui nu mi-am cumpărat și nici nu cred că o voi face vreodată. Ador încălțămintea cu platformă și toc gros, însă recunosc că de cele mai multe ori sunt extrem de comodă și port bocanci/pantofi cu talpa joasă.

Astăzi vreau să îți arăt ce înseamnă pentru mine un outfit casual.  O pereche de jeansi care te avantajează este cea mai bună alegere atunci când mergi la facultate/job (dacă îți permite, desigur), la o întâlnire cu prietenele sau la shopping. Eu ii  prefer pe cei skinny, dar și boyfriend.
 Cămașa pe care o port și pe care o iubesc, pentru imprimeul deosebit pe care îl are, am achiziționat-o de pe SheIn.com. De asemenea, materialul este unul extrem de finuț. Am purtat această piesă vestimentară la December Beauty Bloggers Metting. Dacă vă place, țin să vă anunț că o găsiți la reducere aici.

Jacheta, botinele și nelipsita pălărie în nuanța mea preferată alcătuiesc outfit-ul de astăzi. Geanta tip poștaș completează look-ul final, acesta fiind un exemplu de outfit adoptat de mine într-una din zilele normale.







       



Cămașă:SheIn
Jeansi: Bershka
Jachetă: Takko
Botine: CCC
Pălărie: Stradivarius
Ceas: Fossil
Geantă: No name

Spune-mi despre tine. Tu ce stil adopți?







1 comment

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!