Bonilash - gene lungi şi dese

    Am avut o perioadă de timp extensii de gene şi după ce am scăpat de ele, ei bine, eu am rămas destul de săracă în gene. Nu ştiu să îţi spun dacă este vina mea pentru că nu m-am comportat exemplar cu ele. Problema mea este că le doresc mai dese şi curbate, acesta fiind motivul pentru care am apelat la extensii. 
În perioada în care eu plângeam după genele mele, soarta a facut ca Mari să mă sune şi să mă întrebe dacă vreau să mă număr printre primele persoane din România care vor testa Bonilash, un ser revolutionar pentru gene lungi si dese. Bineînţeles că am fost de acord, aşa că următoarea zi am primit produsul şi m-am apucat de testat.    Pentru că ştii că atunci când vine vorba de testat, eu sunt extrem de obiectivă, astăzi vreau să împărtăşesc cu tine opinia mea sinceră despre acest produs. Mai întâi de toate, hai să îţi explic care este treaba cu el.


    Bonilash este un ser revoluţionar care are grijă de genele tale şi care, aplicat corect, creează un efect de alungire a genelor de până la 25%. 
Acest ser revoluţionar ajută la stimularea creşterii şi îndesirii genelor, hrăneşte şi hidratează fibra şi rădăcina acestora, dar mai mult, previne căderea excesivă a firelor. Datorită numeroaselor studii care au condus la obţinerea acestei formule inovative, după 12 săptămâni de utilizare în mod regulat, genele tale vor fi mai lungi şi mult mai puternice. 
 Serul pentru gene Bonilash® are la bază substanţa activă bimatoprost - stimulent eficient pentru creşterea genelor, ce are un efect pozitiv asupra lungimii şi grosimii genei, a creşterii numărului de gene, a fortificării şi a sănătăţii lor, precum şi asupra intensităţii culorii naturale a genelor.     Bonilash se aplică la rădăcina genelor doar seara după ce tenul este curat, demachiat. De puţine ori pot să mă ţin de un tratament până la capăt, dar de data aceasta m-am ţinut de treabă motiv pentru care sunt extrem de mândră de mine. Ştii cum este, produsul poate fi bun, dar mai depinde şi de noi să îl folosim corespunzător şi să avem răbdare pentru a obţine rezultate
.
    Nu am avut alergie la niciun ingredient, motiv pentru care l-am folosit fără nicio grijă (Bonilash este un tratament testat oftalmologic si dermatologic)
După mai bine de 6 săptămâni de folosire, eu am observat că genele mele s-au regenerat frumos şi le simt mai tari, mai ferme. Despre lungime nu ştiu exact să spun exact cât au crescut. Cert este că în urmă cu 2 săptămâni când am mers la GWS (citeşte experienţa mea aici) pentru a-mi face tratamentul pentru păr, am fost întrebată de 2 persoane dacă am gene false, ceea ce îmi confirmă că Bonilash îşi face treaba.


    Momentan, genele mele arată extrem de bine şi cu siguranţă Bonilash a contribuit aici. Eu sunt mulţumită de acest produs pentru că l-am testat în perioada potrivită, când genele mele nu arătau deloc ok.  Să nu te aştepţi la un efect de gene false dacă tu ai genele extrem de scurte, pentru că vei rămâne dezamagită. Ceea ce îţi pot garanta este că diferenţa se vede şi se simte.  
Pentru că nu am făcut poza before-after, am preluat o poză de pe site-ul oficial. S-a realizat un experiment pe 26 femei şi toate au avut rezultate bune. Aici ai un exemplu:
Produsul îl găsiţi în farmacii la pretul de 100 ron.  Mai multe detalii despre acest produs găsiţi AICI.
Cât despre extensii, nu promit că nu îmi voi mai pune la un moment dat.  Doar mă cunoşti.
În plus, nu ii pot rezista Luciei. She's my fav!

Ce părere ai? Te tentează?
Dacă ai încercat şi tu acest produs, spune-mi părerea ta!1 comment

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!