Lansarea colecţiei REBORN by Alexandra Calafeteanu

    Pe 20 aprilie, la Le Chateau, am luat parte alături de invitaţi de renume precum Lidia Buble, Răzvan Simion,  Andreea Bănică, Giulia, Xonia  la lansarea unei colecţii-concept, REBORN, semnată de designerul Alexandra Calafeteanu.


      Era o zi ploioasă şi friguroasă, iar eu îmi pregătisem un alt outfit (totodată mă gândeam la o altă coafură) pentru acest eveniment, dress code-ul fiind cocktail. Dar cum socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea din târg, într-un final am optat pentru outfit-ul pe care îl vezi mai sus. 




Imediat ce am ajuns la Le Chateau, o locaţie de-a dreptul spectaculoasă, am socializat şi m-am delectat alături de fete cu Iceberg Vodka, o premieră în România :"Iceberg Water a fost votată cea mai pură apă din lume în2015, iar noul concept, Pure Distinctions, ce propune consumul de Iceberg Vodka doar alături de fructe înghetate și Iceberg Water, este un reper mondial de rafinament".



    În deschidere, trupa Amadeus ne-a încântat auzul cu acorduri muzicale de-a dreptul superbe. Fetele aveau ţinute all white, motiv pentru care am fost introduşi încă de la început în universul alb.



    REBORN  reprezintă o interpretare stilistică a renașterii femeii de 30 de ani, unde eleganța este echilibrată de confort, unde senzualitatea   este  echilibrată de inocență  și unde forma  și textura sunt  echilibrate de culoare.

    30 de modele în ținute all white au relatat jurnalul unei femei la vârsta de 30 de ani. De ce albe? Pentru că, în ciuda faptului că este mai puternică și mai hotărâtă, nu și-a pierdut inocența. Încă, i se luminează chipul ca unui copil atunci când se bucură cu tot sufletul, încă se joacă, dar în felul ei și încă ar alerga cu picioarele goale când plouă.  Diferența e că acum e impunătoare, știe ce vrea, e selectivă și știe să obțină ce își dorește. Outfitul este pânza albă a tabloului, iar forţa ei lăuntrică reprezintă toate culorile care se așează pe pânză. Toate aceste valențe, care ”dansează” ca într-un balet al simțurilor, au fost interpretare prin texturi care îmbină contrastele, observând cum neoprenul, lâna, tulul  și mătasea suntmixate   într-un   mod   spectaculos,   ”desenate”,   cusute  și   decupate   perfect,  cât   să   creeze   un   element vestimentar elegant, dar atipic, așa cum va fi purtătoarea. 
Iar acum, te rog să te înarmezi cu răbdare fiindcă am pentru tine toată colecţia. Mie îmi place la nebunie şi sunt sigură că şi tu vei rămâne cu gândul la anumite piese vestimentare.









































 Nu-i aşa că ţinutele sunt de-a dreptul minunate? 

    Eleganță, putere, încredere și senzualitate – ingredientele unei seri magice, sub semnătura ”Reborn” by Alexandra Calafeteanu












1 comment

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!