Review & Swatches: Rujuri lichide PAESE SILKY MATT

Rujurile mate lichide au fost extrem de populare în 2016 și continuă să fie la fel de folosite și anul acesta. De-a lungul timpului am tot încercat zeci de produse de acest gen. Unele m-au surprins plăcut, m-au cucerit de-a dreptul și le folosesc în trusa mea de make-up artist, iar altele m-au dezamăgit. Astăzi vreau să vorbesc despre rujurile lichide SILKY MATT de la Paese.




Despre ceea ce reprezintă acest brand ți-am mai povestit. Paese este un magazin online de cosmetice profesionale. Am fost tare curioasă să văd cum sunt aceste rujuri, pentru că am fost la extreme cu rujurile de genul acesta. Așa cum ziceam mai sus, ba mi-au plăcut la nebunie, ba nu am mai vrut să le văd niciodată.

Această gamă de rujuri este total diferită de ceea am folosit până acum. Spun asta pentru că mă așteptam ca atunci când aplic un astfel de produs să se usuce instant, ceea ce nu se întâmplă cu acesta.
Rujul Silky Matt are o textură cremoasă, pigmentată. În momentul aplicării, acesta nu se usucă imediat. Este mat, însă rămâne ușor cremos dând senzatia de buze catifelate
Nu usucă absolut deloc buzele, iar asta îmi place la nebunie. Nu are o consistență lipicioasă, iar aplicatorul ajută la aplicarea uniformă a produsului. 

Fiind obișnuită cu rujurile care se uscau imediat după aplicare, țin să spun că mi s-a părut ușor ciudat, însă totodată senzația era super faină. Am avut tendința de a aplica puțină pudră transparentă pentru a obține imediat acel efect de mătuire cu care eram obișnuită, dar și pentru a mări rezistența. Că tot veni vorba de rezistență, precizez că rezistă foarte bine pe parcursul zilei. Singura condiție este să nu intre în contact cu un aliment ce conține ulei/grăsime, fiindcă orice produs în prezența acestora nu rezistă.

Prețul unui ruj este 86 ron și îl poți achiziționa de AICI. Mai jos, găsești swatch-uri pentru fiecare nuanță în parte.











































Ce părere ai? Care este nuanța ta preferată? Nu uita să te abonezi la canalul meu de youtube *SUBSCRIBE* pentru a vedea următoarele clipuri pe care le voi posta!


No comments

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!