Beauty Swap by BeautyBarometer - editia a 7-a

Beauty Swap by Beauty Barometer a devenit deja o tradiție. Este organizat de Ani de la Beauty Barometer, iar asta o știe toată lumea. Acest eveniment în cadrul căruia schimbăm produse cosmetice între noi, a ajuns la cea de-a șaptea ediție.



Într-o după-amiază extrem de plăcută, ne-am strâns o gașcă de femei pasionate de frumos, la Ceainăria Infinitea. Îmi place enorm acest locație. Este extrem de primitoare și deja mă simt acolo ca acasă. Dacă nu ai ajuns, trebuie să mergi măcar o dată.

Așa cum îți imaginezi, am strâns toate cosmeticele pe care nu le foloseam sau nu mi se potriveau și am scăpat de ele. În schimb, m-am ales cu produse pe care doream să le încerc.
Ca de fiecare dată, m-am întâlnit cu fete dragi mie, fete pe care le urmăresc și pe care le apreciez pentru munca pe care o depun în mediul online. 

Și de data aceasta Marionnaud România a sponsorizat acest eveniment, așa că pe lângă faptul că am aflat acolo care sunt noutățile, am plecat acasă cu bunătăți. 

Cu ocazia aceasta vreau să spun că o admir din toată inima pe Ana-Maria Tătucu. De ce? Pentru că este un blogger cu o experiență vastă, dar totodată un om extraordinar. Întotdeauna a vrut să ajute într-un mod sau altul bloggeritele care se aflau/se află la început de drum, venind în ajutor cu sfaturi și articole utile. De asemenea, este un om modest care nu își tratează colegele de breaslă cu un aer de superioritate. Sper să ne revedem cu bine și la următorul eveniment. 
Mulțumim pentru fotografii Irinei, Anitannei și Cristinei.










No comments

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!