Produse noi de la Golden Rose | primele impresii



Golden Rose este un brand drag mie cu care am colaborat mulți ani. Aceștia lansează într-un mod constant produse noi, cu formule noi. Am primit recent câteva produse noi și le desfacem împreună în clipul de mai sus.  Vă dau câteva detalii esențiale în legătură cu produsele, iar ulterior când îmi voi face o părere clară despre produse voi reveni cu review-uri complete.

Golden Rose Fond de ten Total Cover 2in1

Gramaj 30ml

Preț: 55 Ron 

Total Cover 2in1 se poate folosi ca un fond de ten aplicat pe toata fata si in acelasi timp are efect de anticearcan. Datorita formulei fara ulei cu putere mare de acoperire, este un fond de ten semi mat ce corecteaza toate imperfectiunile fetei, petele si cearcanele dintr-un singur pas. Cu o textura fina si usoara, nu incarca tenul si confera un aspect natural perfect neted, care se mentine impecabil pe toata durata zilei. Contine Vitamina E care hidrateaza tenul si SPF 15 pentru protectie impotriva razelor solare. Fara parabeni.


Golden Rose Metals Liquid Glow Highlighter

Preț: 25 Ron 

Are o textura usoara, adaptabila, cu care se pot realiza dupa preferinte, atat o iluminare discreta cat si un finisaj plin de stralucire. Este usor de utilizat pentru a ilumina zona de deasupra pometilor, pe arcada, coltul interior al ochilor, puntea nasului, curbura de deasupra buzei superioare, centrul barbiei si al fruntii. Aplicati putin produs si apoi blenduiti usor cu degetele. Testat dermatologic.
Disponibil în 4 nuante: 01 pearly pink, 02 rose gold,  03 warm gold, 04 sunlight


Golden Rose Metals Liquid Glow Eyeshadow

 Preț: 25 Ron 

Fard de pleope rezistent cu finisaj metalic. Nuantele sunt pigmentate si se aplica usor si uniform. Poate fi folosit intr-un singur strat pentru un look luminos sau in mai multe straturi pentru o stralucire dramatica.


Golden Rose Smokey Lashes Mascara

 Preț: 25 Ron

Asigura un plus de volum datorita combinatiei perfecte intre pensula unica cu fibre moi si formula inovatoare cu uscare rapida care nu incarca genele. Confera culoarea negru intens, separa genele si creaza un look dramatic pentru un machiaj "smokey eyes".


                    Golden Rose Soft & Matte Creamy
                                             Preț: 30 Ron

Formula inovatoare cu acoperire completa de lunga durata ce creeaza un finisaj mat, fara sa usuce buzele. Se aplica usor si mentine buzele suple si hidratate, datorita uleiului de jojoba si avocado.


Toate produsele menționate mai sus le găsiți pe http://www.cosmania.ro/ 

                                               



No comments

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!