INFINITE LOVE - parfumuri renumite la prețuri mici

Când vine vorba despre parfumuri, preferatul meu este La Nuit Tresoir de la Lancome. Cu toate astea, trebuie să recunosc că toate parfumurile pe care le dețin sunt primite cadou cu diferite ocazii. Eu nu investesc în parfumuri, pentru că mă pierd pe drum, în Sephora.  
Surpriza plăcută este că există și pentru cei ca mine variante. Și știu că-s multe persoane care deși și-ar dori un parfum bun, nu își permit să plăteasă poate un sfert din salariu pentru acesta. 
Surpriza se numește INFINITE LOVE. 

Infinite Love sau  *O echipa întregită cu oameni speciali şi parfumaţi, doritori de a pune la dispoziţia celorlalţi esenţele preferate la preţuri accesibile.*

Pe scurt,  Infinite Love ne pune la dispoziție parfumuri cu esențe asemănătoare, aproape identice cu cele ale parfumurilor scumpe de la branduri renumite. Ce este diferit? Ați ghicit. Prețul. Este extrem de mic. Doar 65 ron. Practic, în loc să investești într-un singur parfum 300-400 ron, poți avea mai multe parfumuri la care râvnești. 



De exemplu, parfumul pe care eu îl dețin K104 - este similar cu OPIUM de la Yves Saint Laurent. Ceea ce vreau să vă asigur este că persistă extrem de bine. Nici nu ai zice că-i un parfum la doar 65 ron.  Așa cum știm, uneori plătim mai mult brandul. Infinite Love subliniază importanța esenței. Nu a sticlei, nu a etichetei, ceea ce mi se pare minunat!

De asemenea, pe site găsiți în descrierea fiecărui parfum care este parfumul de top similar. Produsele se pot comanda din magazinul online www.infinitelove.ro sau în magazinele fizice pe care le găsiți aici.

Voi ați încercat parfumurile Infinite Love?



No comments

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!