THE BALM - TOP 3 produse favorite

 De zece ani, de când lucrez ca și make-up artist, am avut ocazia să testez majoritatea produselor de pe piață și, de asemenea, să fiu la curent pe cât posibil, cu noutățile care apar în materie de beauty. Deși apar mereu produse noi și doresc să le am pe cele mai bune în kitul meu de machiaj, trebuie să subliniez că am câteva produse cărora le sunt fidelă și pe care le recumpăr de ani de zile. Două dintre aceste produse sunt de la brandul The Balm. 



Primul produs este un fard de obraz care poate fi folosit și ca fard de pleoape. L-am iubit încă din prima clipă pentru nuanța de roz-piersică care arată extraordinar de fain datorită texturii fine. Ce face ca acest produs să fie special sunt particulele iluminatoare pe care le conține. Practic avem blush și iluminator în același produs. Deși oferă senzația de ten sănătos, radiant, totodată finișul este natural. Este un produs care nu ar trebui să lipsească din portfardul doamnelor cu ten matur. Eu nu dau greș niciodată cu acest produs la clientele care au ten matur sau uscat. Bineînțeles, este un produs versatil pe care îl poate folosi oricine cu succes. 



Spuneam că poate fi folosit și ca fard de pleoape pentru că are o formulă care se așează frumos, fiind un produs pigmentat și ușor de lucrat cu el. Prețul este accesibil ( aproximativ 50 ron) dacă ne raportăm la cantitate și calitate. 



Cel de-al doilea produs pe care îl recumpăr de 10 ani (wow, cum sună) este pudra pentru conturarea feței Bahama Mama. Un produs extrem de pigmentat, care trebuie folosit cu atenție pentru a nu păta tenul. Ce îl face un produs perfect este faptul ca nu are subton oranj, astfel facilitează sculptarea feței. Cele două produse despre care am discutat mai sus, folosite împreună, oferă un rezultat extrem de plăcut.




Îmi dau seama în timp ce fac articolul acesta că am folosit până în 2019 iluminatorul Mary-Lou Manizer. Eram atât de obsedată de el, încât era singurul iluminator pe care puneam mâna atunci când lucram. M-am oprit din a-l achiziționa, pentru a putea folosi și celelalte iluminatoare pe care le dețin în kit. Acum, mă gândesc serios să îl cumpăr din nou. Este una dintre cele mai fine pudre iluminatoare folosite de mine, dar totodată extrem de pigmentată. Dacă nu ați încercat-o, vă recomand să o faceți. Creează dependență, pe cuvânt vă spun. 

Practic, am prezentat un top 3 al produselor favorite de la THE BALM. Voi ați folosit vreun produs menționat de mine mai sus? Dacă da, care? Sunt tare curioasă să aflu părerea voastră.



No comments

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!