Review: Maybelline SuperStay Matte Ink

In cei 11 ani de când activez în domeniul frumuseții ca și make-up artist, am testat sute de produse. Pe lângă o tehnică bine pusă la punct, calitatea produselor este foarte importantă pentru mine. Un lucru cert este faptul că nu întotdeauna produsele scumpe sunt neapărat cele mai bune. Nu de puține ori am folosit produse drugstore și am descoperit o calitate extraordinară. Orice brand are produse mai bune și mai puțin bune. Unul dintre cele mai importante aspecte este reprezentat de rezistența produsului. Ani intregi am căutat cele mai rezistente rujuri, dar care să nu usuce și să fie pigmentate. Vă zic că e tare greu. Un ruj care să reziste o zi întreagă, dar care să aibă și un efect ușor hidratant, să nu crape pe buze și să nu le simți uscate..oh, este foarte greu să găsești. După nenumărate căutări, am găsit câteva variante. Unul dintre cele mai accesibile rujuri rezistente dpdv al raportului calitate-preț este Maybelline SuperStay Matte Ink 



Auzisem multe lucruri despre acest produs, dar niciodată nu m-a atras suficient de mult, astfel încât să merg în magazin și să spun "Da, mi-l doresc!" Asta până când am primit cadou acest ruj. Nu mi-a venit să cred cât de bine rezistă, dar și că nu îl simt pe buze. Urăsc senzația de buze uscate, dar totodată iubesc efectul mat pe care mi-l poate oferi acest produs. Îmi place că-i super pigmentat și se aplică uniform. Aplicatorul ajută foarte mult, având o formă ce facilitează acest proces de aplicare a produsului. 



Nu mi-a venit să cred cât de bine rezistă pe parcursul zilei. Într-adevăr, este foarte important ca buzele să fie hidratate. Niște buze descuamate, uscate nu pot suporta decât rujurile hidratante. În cazul în care vă confruntați cu astfel de probleme, nu vă recomand rujurile lichide mate. Mai degrabă, puteți alege rujurile Mac Cosmetics Matte lipstick . Au un efect matifiant, rezistă bine, dar au o formulă care se așează ok și pe buzele uscate.




Deși nu le-am dat prea mari șanse inițal, am rămas plăcut surprinsă de rezistența și de efectul plăcut pe care îl obțin, astfel încât le-am introdus și în kitul meu pro. Le folosesc pe clientele care își doresc un machiaj ultra rezistent!

Astfel, dacă sunteți în căutarea unui ruj super rezistent, disponibil în 18 nuanțe (ceea ce e wow), vă recomand Maybelline SuperStay Matte ink. Pe Notino le găsiți la ofertă. Sunt reduse de la 43 ron la 31 ron!


Voi ați folosit acest ruj? Dacă da, ce părere aveți?



No comments

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!