New look | Experiența mea cu Montibello

 Dacă mă urmăriți de multă vreme, știți deja că sunt adepta schimbărilor atunci când vine vorba despre culoarea părului meu. Am încercat de-a lungul anilor zeci de produse, iar astăzi sunt aici să împărtășesc cu voi o nouă experiență. Luna trecută, mai exact pe 9 martie, am mers la academia Selena ES România pentru o schimbare de look. Acolo m-a așteptat Gabriela Dima, trainer cu o mare experiență în domeniu, care mi-a prezentat un nou brand intrat pe piața din România, și anume MONTIBELLO. Fie vorba între noi, în momentul în care am văzut nuanțele turbate din catalog (fix pe sufletul meu),  am zis: YAS! MONTIBELLO SĂ FIE!




Montibello este un brand din Spania, Barcelona, înființat în 1967. A pornit ca o afacere de familie, iar acum sunt peste 260 oameni care lucrează pentru Montibello, având laborator propriu unde 22 de profesioniști se dedică zi de zi cercetării și inovației în domeniul frumuseții. Brandul are linie atât pentru îngrijirea părului, dar și pentru skincare. 



Descrierea oficială despre gama INFLASHY COLOURS: Formulat cu tehnologie cristal gel - Combinația de polizaharide de origine naturală cu coloranți direcți de înaltă puritate pătrunde adânc în păr, ajungând în interiorul fibrei capilare, unde se fixează pe cheratina. Rezultatul este o culoare luminoasă, intensă, vibrantă, de lungă durată.Nu conține amoniac, peroxizi sau coloranți de oxidare și, prin urmare, nu deschide culoarea părului și nici nu modifică fibra capilară, oferind părului îngrijire extremă și un plus de strălucire.


Eu vreau să vă prezint, inainte de orice, procesul de transformare. Pe lângă faptul că produsele sunt extrem de intense ca și nuanțe, Gabriela Dima face artă în adevăratul sens al cuvântului. Niciodată nu m-am simtit mai frumoasă și mai specială ca acum. Găsiți și un reel cu transformarea cap-coadă la mine pe instagram (click  aici ). 





Ce m-a uimit pe mine cel mai mult a fost rezistența în timp a culorii. Am folosit foarte multe produse de la branduri renumite și pot spune că Montibello e cel puțin la fel de bun. Mai jos, prima fotografie este făcută imediat după ce am fost vopsită și urmatoarea este realizată la mai bine de 3 săptămâni (aproape o lună). Mai e nevoie să spun ceva? Eu zic că nu. 


4


Din nefericire, aceste produse folosite pentru obținerea look-ului meu nu sunt disponibile pentru persoanele fizice. Le puteți achiziționa doar ca persoane juridice (dacă aveți un salon). Vestea bună este următoarea: găsiți multe alte produse profesionale Montibello puse la dispoziția tuturor pe Selena Es România .

Eu m-am bucurat să descopăr acest nou brand și să  pot împărtăși cu voi experiența mea.
P.s. Vă place look-ul meu? 






No comments

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!