SAKURA BLOOM - noua colecție limitată SABON

Primăvara este anotimpul meu preferat, pentru că și eu revin la viață odată cu natura, cu păsările care ciripesc la fereastra geamului meu și cu soarele care ne amintește că după nori, ploaie și furtună, vine intotdeauna și vreme bună. Eu simt că renasc în fiecare an începând cu luna martie, iar primăvara aceasta este și mai specială odată cu lansarea colecției Sabon - SAKURA BLOOM. 


Această nouă colecție aduce în prim plan floarea-emblemă a Japoniei, și anume floarea de cireș, Sakura - o explozie de roz-delicat ce ne arată că primăvara și-a intrat in drepturi! Colecția este lansată în ediție limitată și conține un parfum, ulei de duș, scrub de corp, loțiune de corp, cremă de mâini, Eau de SABON, parfum pentru textile și eșarfă SAKURA.




Povestea din spatele parfumului SAKURA BLOOM


Parfumul are o compoziție de flori de cireș însoțite de note verzi, proaspete, ce oferă aromei eleganță și modernitate. Acest parfum te poartă într-o călătorie multisenzorială, sub copacii înfloriți, de-a lungul unei cărări acoperite de o pătură de flori-simbol al Japoniei: Sakura, gingașele flori de cireș. O adiere blândă te întâmpină cu note vegetale divine care umplu aerul cu un sentiment unic de prospețime și reînnoire. Apoi, pentru o notă surprinzătoare, folosind o tehnică avansată, am captat esența pură a acestor flori delicate și am sublimat-o într-un univers floral susținut de o adiere de iris rar. Astfel, parfumul are 3 esențe de bază: note vegetale - Sakura - floare de Iris.


Vedeta noii colecții este cireașa! Nu este doar un fruct delicios, ci și un ingredient cu multiple beneficii pentru piele. SABON a extras două ingrediente-cheie pentru noua colecție SAKURA BLOOM, și anume uleiul de sâmburi de cireșe și granule de cireșe. Uleiul este bogat în vitaminele A și E, acizi grași și antioxidanți, astfel ajutând la regenerarea naturală a pielii și acționând ca un emolient natural pentru hidratarea pielii uscate. Granulele de cireșe asigură o exfoliere blândă, redând pielii luminozitate și catifelare. Combinate cu sărurile de l Marea Moartă, oferă o senzație de piele nouă, fresh. Dar să vorbim despre fiecare produs în parte, zic. 

ULEI DE DUȘ 

Iarna, pielea are tendința de a se usca, iar noul ulei de la SABON vine ca o celebrare a primăverii, implicit a pielii. Spuma fină include uleiuri de jojoba, avocado, germeni de grâu și măsline pentru a curăța delicat pielea și a o hidrata intens. De asemenea, uleiul de duș Sakura Bloom este îmbogățit cu ulei de sâmbure de cireșe, plin de vitamine și acizi grași ce hrănesc pielea uscată și-i oferă un efect unic de catifelare. 



SCRUB DE CORP  este senzanțional! Formula deja celebră cu săruri de la Marea Moartă este acum îmbogățită cu cele două ingrediente minune: ulei de miez de cireșe și granule de cireșe ce creează un efect combinat de exfoliere blândă și catifelare. 


LOȚIUNEA DE CORP oferă pielii hidratare profundă, find îmbogățită cu șapte uleiuri botanice: măsline, avocado, jojoba, macadamia, shea, borage, germeni de grâu, dar și cu ulei de miez de cireșe. Noua loțiune de corp SAKURA BLOOM se absoarbe rapid și e potrivită pentru toate tipurile de piele. 


CREMĂ DE MÂINI îmbogățită cu unt de shea hidratant și extract de Aloe Vera asigură hidratarea și catifelarea mâinilor. Mai mult, noua formulă Sakura Bloom conține în plus și ulei de miez de cireșe pentru a lăsa mâinile fine și hidratate. 


EAU DE SABON este un produs mai concentrat decât un mist pentru corp, dar mai puțin concentrat decât un parfum clasic. Vine intr-o recipient elegant și ambalat într-un săculeț fermecător, ceea ce face ca acest produs în ediție limitată să fie perfect de oferit ca și cadou pentru o persoană dragă. 


PARFUMUL PENTRU TEXTILE înnobilează materialul cu aroma delicată de flori de cireș, oferind hainelor, cuverturilor, lenjeriilor și tapițeriilor un aer proaspăt de primăvară. Acesta vine, de asemenea, într-o sticlă elegantă ce face din produs, un element fermecător de decor pentru orice cameră. 


Eșarfa SAKURA este potrivită pentru orice fashionistă, dar și o idee minunată de cadou eco! Nu este o simplă eșarfă, ci una inspirată de furoshiki, pânze tradiționale japoneze folosite pentru a ambala cadouri și a decora casele. Este un articol ideal pentru toți cei care apreciază frumusețea naturală în fiecare detaliu! 


Noua colecție SAKURA BLOOM,  în ediție limitată este acum disponibilă pe site. O puteți descoperi AICI ! Produsele SABON pot fi o idee foarte bună de cadou, mai ales că se apropie sarbătorile Pascale. Spor la cumpărături!







No comments

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!