Monday blues : Review - eyeliner gel AVON Supershock (Shimmering sapphire)

Incepem saptamana cu o noua colaborare impreuna cu celelalte bloggerite;acesta se numeste MOnday blues.Sincera sa fiu, iubesc proiectele de genul acesta.



Am ales sa fac review eyelliner-ului gel de la Avon.



Formula sa solida asigura o aplicare precisa si un efect de durata.


Sincera sa fiu, formula sa este din pacate, prea solida.Eram foarte incantata cand am vazut acest produs in catalog si imediat mi l-am comandat.Am si negru insa pe acela nici nu ma gandesc sa il folosesc;are prea mult sclipici ,iar culoarea este stearsa.
Revenind la cel albastru,este oarecum diferit de cel negru;se aplica greu,trebuie insistat daca vrei sa iasa ceva frumos.
Eu  insa nu am putut renunta asa usor la eyeliner-ul acesta.Imi place culoarea si o aplic destul de des, desi imi ia ceva timp,dupa care aplic un strat de fard albastru pentru o rezistenta mai buna.
Nu este rezistent la transfer si imediat imi murdaresc partea de sus ,cand clipesc.
Ma asteptam sa fie un produs la fel de bun ca eyelinerul gel creion,dar din nefericire chiar nu este asa.Pacat.
Mai jos puteti vedea un machiaj realizat cu acest produs :





Contine sclipici ,insa nu-i atat de evident;se poate purta lejer ziua,mai ales daca se aplica un fard mat albastru peste  .De asemenea,in machiajul de mai sus ,am stat la aplicarea eyeliner-ului aproximativ 15 minute;de obicei imi ia 4-5 minute maxim sa aplic acest tip de eyeliner.

Per total,NU recomand acest produs,deoarece cu aproximativ aceeasi bani mi-am cumparat eyeliner-ul gel dar de la Essence care nu are grad de comparatie din punctul meu de vedere.

Pret: aproximativ 20-23 RON
Se poate achizitiona: AVON

Voi ati folosit acest produs?Sunt curioasa sa aflu si parerea voastra despre acest produs

De asemenea, va invit sa vedeti si postarile celorlalte bloggerite




1 comment

  1. l-am avut pe acela negru cu sclipici bine ca nu l-am luat si pe acesta. Gelul negru e PRAF! se intinde f greu insisti foarte mult si tot nu se cunoaste pe pleoapa plus ca e fffff uleios!!! E ORIBIL! Am incercat de ori sa ma dac cu el si am aruncat ce era in cutiuta, adica gelul si cutiuta am pastrato :D. Mi-a fost mila sa-l arunc pt ca am dat banii pe el degeaba dar decat sa stea aruncat prin casa mai bine il arunc. In schimb ador creioanele de ochi gel+glitter, cat si baza de pleape care e DIVINA! Chiar merita banii baza de pleoape.

    ReplyDelete

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!