Tendinte pantofi primavara/vara 2014

Dupa cum era si cazul, primavara a inceput sa isi intre in drepturi. De abia asteptam asta! Desi sunt nascuta iarna, pur si simplu nu suport frigul. Eu, care sunt foarte vorbareata, zambesc tot timpul, sunt mereu dintr-un loc in altul, cand se apropie Octombrie-Noiembrie, parca ma transform. Da, se pare ca frigul si vremea posomorata ma afecteaza tare mult din punct de vedere psihic. Nu-mi plac nici macar hainele groase. Recunosc ca imi plac doar sarbatorile de iarna. Atat.
Dar a venit primavara! Asta inseamna ca eu renasc, fac uitate hainele groase, bluzele, tricourile si fustele sunt scoase de la naftalina. Trebuie sa recunosc ca iubesc sa port cizme si primavara. Purtate cu o fusta si o geaca mi se pare ca rezulta un outfit tare chic.

Ca tot veni vorba despre incaltaminte, trebuie sa va spun ca in primavara 2014 se poarta pantofi cu varf ascutit. Cu sau fara toc, sunt extrem de sexy.  In ceea ce ma priveste, imi plac la nebunie cei cu tocuri de dimensiuni mici si chiar mi-am propus sa imi cumpar o pereche. Nu obisnuiesc sa port astfel de pantofi decat la ocazii speciale, insa vreau sa lucrez mai mult la acest capitol.



De asemenea, balerinii raman si ei in tendinte anul acesta. Desigur, vorbim despre balerini cu varf ascutit. Asta pentru ca designerii s-au gandit si la cele care nu poarta tocuri, insa vor sa arate bine.
Eu iubesc balerinii. Nu exista primavara sa nu am cel putin 2-3 perechi pe care sa ii port dupa bunul plac.




Inca un lucru pe care vreau sa il remarc este faptul ca in primavara/vara 2014 se poarta culorile pastelate. Neonul, rozul revin la putere. Tot ceea ce trebuie sa facem este sa stim in ce combinatii sa le purtam, pentru a nu da gres. Eu as opta totusi pentru o pereche nude. Sunt geniali.



De asemenea, si pantofii cu varf ascutit metalic sunt in voga! 
Tot ceea ce ne ramane este sa alegem ceea ce ne place.  


Ce parere aveti despre incaltamintea cu varf ascutit? Obisnuiti sa purtati pantofi sau balerini?








14 comments

  1. Eu nu port nici balerini, nici pantofi, doar la ocazii, o pereche de sandalute, ceva, si iarn, cizmulite sau botine. trebuie lucrat la capitolul asta, vorba ta. dar pur si simplu ma impiedic pe tocuri ;)) oricum, cei cu toc mic nu-mi plac, desi sunt inalta si nu mai am nevoie de cm in plus, iar balerinii pur si simplu nu-i suport, nu stiu de ce. ma uitam si eu dupa o pereche de ceva pentru rimavara, dar momentan nu am gasit nimic sa ma incante

    ReplyDelete
  2. mi-am luat chiar de curand niste pantofi pe bej, ca in poza pe care ai pus-o.
    te pup

    http://thatswhywesmile.blogspot.ro/

    ReplyDelete
  3. Vai, ce dragut. Sa ii porti cu placere:*:*

    ReplyDelete
  4. Cunosc senzatia. La fel ma simt si eu pe tocuri. Am impresia ca in orice secunda pot calca stramb, voi cadea s.a.:))
    Sper sa gasesti ceva pe placul tau. Te pup >:D<

    ReplyDelete
  5. Mie imi place noua tendinta :). mereu mi-au placut pantofii cu varf ascutit , insa o vreme nu au mai fost in trend.

    ReplyDelete
  6. Pantofii bej sunt superbi, sper sa imi iau si eu o pereche asa curand :D

    ReplyDelete
  7. Eu nu am purtat astfel de pantofi pana acum, de teama ca fiind slaba, cu picioare subiti, sa nu imi creeze acel aspect de picior lung.. Da,da vorbesc prostii, dar ma obseda acest gand. Acum imi plac si cred ma voi uita mai atent la aceste perechi.

    ReplyDelete
  8. Yarinayarina YarinaMarch 16, 2014 at 6:08 PM

    Imi plac pantofii dar mereu prefer ceva mai comod:))
    Sunt superbi acesti balerini cu varful ascutit!!!<3

    ReplyDelete
  9. Ma bucur ca iti plac. >:D< Si eu prefer ceva mai comod:))

    ReplyDelete
  10. Hmm, uneori e bine sa ne depasim astfel de ganduri si sa ne simtim bine in pielea noastra. Sa lasam complexele deoparte, da? Pupici:*

    ReplyDelete
  11. Ai mare dreptate Ana-Maria. Te pup cu drag:*

    ReplyDelete
  12. Ii vreau pe toti! Imi plac maxim :D.

    ReplyDelete
  13. Hihi, l-am depasit de mult, dupa ce intrebam toti cunoscutii daca ,,talpa mea pare mare" :))) Dupa ce am aflat ca nu e nimic ciudat, am inceput sa port orice.

    ReplyDelete

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!