#beautynews: Gel de duș CONCENTRAT de la Yves Rocher

Astăzi avem #beautynews de la Yves Rocher. Știi că în ultima perioadă aceștia au îmbunătățit formulele, astfel încât produsele lor conțin 97% ingrediente naturale. 80% dintre cei care mă citesc au folosit cel puțin o dată gelurile lor de duș. Până acum, acestea se găseau în varianta de 400 ml, iar vestea bună este că acum gelul de duș vine într-o formulă de 4 ori mai concentrată decât cea veche, dar într-un recipient de 100 ml.





Toate aceste schimbări sunt făcute pentru a folosi mai puțin plastic, spre binele mediului înconjurător. Astfel, gelul de duș este atât de concentrat, încât pentru un duș este de ajuns să se folosească o picătură de produs. În acest sens a fost realizat și flaconul care este prevăzut cu o capsulă de tip valvă, ce permite printr-o singură apăsare eliberarea unei picături de formulă necesară pentru un duș complet.


După cum poți observa în imaginea de mai sus, sunt disponibile 3 variante (din iunie 2017): Măsline & Petit-Grain, Mango & Coriandru, Vanilie Bourbon.



Mie mi se par extrem de simpatice, mai ales că le poți lua în concediu (nu ocupă mult loc în bagaj). De asemenea, țin să îi felicit pe cei de la Yves Rocher pentru inițiativă și sper să inspire și alte brand-uri. 
Inovăm împreună pentru o planetă mai verde, nu?



No comments

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!