Yves Rocher a lansat o noua colectie de parfumuri

Dacă mă urmăriți pe instagram (dacă nu, follow me - alina.barbu) ați văzut că am fost la evenimentul de lansare a unor noi parfumuri Yves Rocher, într-un loc de poveste - The Wedding House. Pe lângă faptul că Yves Rocher este un brand drag mie datorită faptului că aceștia pun foarte mult preț pe protejarea naturii, modul în care s-a desfășurat evenimentul a fost spectaculos. 


Sub mesajul Parfumul meu, povestea mea”, Yves Rocher și agenția Tuio au lansat o nouă colecție de parfumuri inspirate de legătura unică pe care fiecare dintre noi o are cu natura. Aceste parfumuri sunt 100% vegane și conțin cel puțin 87% ingrediente de origine naturală, provenite din sectoare sustenabile și controlate. Gama “La Collection Parfums” reprezintă momentele foarte personale, de evadare din cotidian. Deoarece fiecare parfum adună în el esențe surprinzătoare, ce te duc cu gândul la oranjerii nesfârșite, plaje însorite sau grădini orientale.



Pentru a dramatiza efectul pe care parfumurile le au asupra simțurilor și fanteziei noastre, fashion designer-ul M.Marquise și-a imaginat șase rochii spectaculoase, cu elemente decorative din flori și plante naturale. Ingredientele fiecărui parfum au fost cuprinse în modelul câte unei rochii și au devenit, pentru scurt timp, detaliile extrem de fine ale unor creații unice. Astfel, imersiunea în povestea preferată s-a transformat într-o experiență captivantă și la nivel vizual, nu doar olfactiv.




Astfel, pe site-ul oficial găsiți disponibile cele 6 parfumuri noi lansate la prețul de 229 ron. 
Cantitatea unui parfum este de 100 ml. Eu zic că-i un deal bun, având in vedere raportul cantitate/preț. Și că tot vorbeam mai sus despre respectul pe care îl port eu acestui brand datorită responsabilității de care dă față de mediul înconjurător, țin să vă anunț că parfumul are capacul fabricat din plastic reciclat, iar flaconul și ambalajul sunt complet reciclabile.

Dacă mergeți în magazin să le testați, să îmi spuneți și mie care este preferatul vostru. Eu nu mă pot decide între Plein Soleil și Sel D"Azur. Ambele îmi plac la nebunie :).


No comments

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!