Bvlgari Splendida Tubereuse Mystique - un nou început pentru mine

Nu îmi vine să cred că scriu despre un parfum astăzi. Eu, cea care de 2 ani mă lupt cu mine, cu sistemul medical pentru a ajunge din nou să pot suporta parfumurile fără să mă afecteze, fără să am dureri la nivelul nasului și a feței. Dacă mă urmăriți în social media (facebook/instagram), știți că am suferit o a doua intervenție chirurgicală în urmă cu 3 luni pentru a scăpa de concha bullosa (știu că vă întrebați ce-i asta - ei bine, o fomațiune crescută care-mi obstrucționa respirația), deviație de sept și cornete hipertrofice. Nimeni nu mi-a garantat că după această operație pot suporta parfumul (fiind suspectă de  nevralgie de trigemen), dar totuși era o posibilitate. Nu credeam că mă mai pot împrieteni cu parfumul, după ce o lungă perioadă de timp mi-a fost dușmanul nr.1. 
Din fericire, lucrurile au început să se îmbunătățească. Nu am scăpat de dureri definitiv, însă am inceput ușor, ușor să suport parfumurile. Cum am descoperit asta?! Ei bine, a venit prima clientă la machiaj, care mirosea a parfum de la 1 km. Nu vă pot spune ce emoții am avut în momentul în care s-a așezat pe scaun. Atunci am descoperit că nu mă mai deranjează la fel de tare ca înainte. Eram atât de fericită, ca atunci când iei bacul sau când primești primul salariu. Apoi am început să îmi cumpăr un parfum de cameră. Din nou, nu m-a deranjat prea rău mirosul. Aveam o ușoară arsură la nivelul feței, însă nu aveam dureri insuportabile ca înainte. Ușor, ușor nu m-a mai deranjat parfumul clientelor mele, iar mie nu îmi venea să cred că sunt pe drumul cel bun.


Zilele trecute s-a lansat un nou parfum de la Bvlgari. Când a ajuns curierul la ușa mea, am avut emoții puternice. Nu știu de ce. Poate pentru că, pentru mine, în urmă cu ceva timp era doar un vis frumos să mai pot mirosi un parfum fără să mă afecteze. Poate eram atât de emoționată fiindcă asta însemna că lupta mea nu a fost în zadar. Că drumurile la ușa tuturor medicilor orl-iști și neurologi renumiți nu au fost în zadar. Că toate tratamentele și operațiile nu au fost degeaba. Că am refuzat să cred că așa voi rămâne pentru tot restul vieții (așa cum mi s-a mai spus). 



Nu m-am mai apropiat de un parfum de mai bine de 2 ani de zile. Fugeam de unul ca de dracu, pe românește. Ei bine, când am desfăcut parfumul Bvlgari Splendida Tubereuse Mystique și am avut curajul să îi simt mirosul, pentru mine s-a oprit lumea în loc. Nu exagerez. Lansarea acestui parfum reprezintă un nou început pentru mine. 

Dacă urmăriți blogul acesta de multă vreme, știți că atunci când vine vorba de parfumuri la mine este situația e albă sau neagră. Ori nu suport un parfum deloc, ori devin dependentă de el. Simt că mă caracterizează din toate punctele de vedere acest parfum. Este puternic și complex (fix așa ca mine).


Despre design nu cred că are sens să mai discutăm. Este extrem de elegant și prețios. Despre compoziția parfumului vă pot spune că vedeta acestui parfum este tuberoza, o plantă cu o aromă extrem de puternică, folosită în parfumerie pentru mirosul exotic pe care îl emană. Ca și note de vârf avem coacăze negre și davana. Ca amestecul să fie echilibrat, parfumierul Sophie Labbe a adăugat vanilie și smirnă.


V-am dat toate aceste detalii ca să vă faceți o idee, însă eu vă pot spune doar atât: dacă iubiți aromele dulci,  atunci BVLGARI  Splendida Tubereuse Mystique clar este pentru voi! Îl recomand să îl folosiți seara, la ocazii deosebite căci este un parfum puternic, persistent.




No comments

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!