Top 3 produse pentru hidratare - toamna 2019

Încă nu îmi vine să cred că vara s-a terminat! Toamna a sosit și ea. Poate par ciudată pentru voi, însă mie imi place la nebunie trecerea aceasta de la un anotimp la altul. Vremea se schimbă ușor, trecem de la garderoba de vară la cea de toamnă, în magazine apar reduceri la îmbrăcăminte, la cosmetice. Că tot veni vorba despre reduceri, la Notino găsiți o ofertă specială aveți săptămâna aceasta o reducere de 20% la parfumuri, la produsele pentru îngrijirea tenului și a corpului, îngrijirea părului sau produse de make-up.
După o vară călduroasă, trebuie să acordăm atenție deosebită tenului și părului nostru. Acestea au nevoie de o îngrijire specială. Hidratare, hidratare și iar hidratare. Astfel, astăzi vă recomand câteva produse care nu ar trebui să lipsească din trusa oricărei femei.

Pentru început, vreau să fie foarte clar că tenul necesită îngrijire și hidratare înainte de aplicarea machiajului. Chiar dacă tenul este gras, zona de sub ochi necesită o îngrijire specială. Știu că majoritatea persoanelor care au tenul gras, nu hidratează zona de sub ochi. O greșeală foarte mare, fiindcă sub ochi nu avem glande care să secrete sebum, motiv pentru care acolo apar primele riduri. 
Astfel, vă recomand plasturii KORIKO SciBeauty cu acid hialuronic, extract de cedru atlantic pentru diminuarea cearcănelor și a pungilor de sub ochi (studiile au confirmat ameliorarea după 28 de zile de utilizare), extract de coroana regelui (rhodiola) - reduce pungile de sub ochi și ameliorează calitatea stratului subțire de piele, din zona ochilor, extras din flori de piatră (Portulaca) - pentru calmarea rapidă a tenului sensibil și diminuarea înroșirii și a senzației de strângere din jurul ochilor. 
Prețul este mai mult decât decent la doar 17 ron.

L’Oréal Paris Revitalift Filler - ser facial cu acid hialuronic este un must după o vară toridă. Imi plac produsele la fiole fiindcă am eu impresia că-s mai concentrate și acționează mai intens.



Estée Lauder Advanced Night Repair Serul luxos anti-rid pentru noapte Estee Lauder Advanced Night Repair reduce vizibil, în timpul somnului, toate semnele de îmbătrânire a tenului. Eficiența serului a fost testată și demonstrată în repetate rânduri. Prin formula sa specială, lasă tenul moale, radiant și întinerit. În plus, serul uniformizează nuanța pielii, o calmează și o regenerează. Este neparfumat și testat dermatologic și oftalmologic. Nu conține ulei și nu astupă porii. 


Toate aceste produse pe care vi le-am prezentat le puteți achiziona cu 20% reducere de pe Notino.ro. Nu-i așa că-i super fain? Pe site găsiți o mulțime de produse reduse! Să avem spor la cumpărături!

e



No comments

Comentariul tau inseamna enorm pentru mine.Te astept si data viitoare. Multumesc!